10-15-2013, 02:59 AM
Theodor Herzl نوشته: خوب این هم از صدقه سر کاپیتالیسم است که حتی آتش نشانی هم خصوصی است
به نظر من این یک مزیت است !
آتش نشانی دولتی اگر در آلمان بیاید در خاموش کردن آتش بزند بقیه خانه ات را که هنوز گرفتار آتش نشده به فنا دهد کاری از دستت بر نمی آید .
ولی در آمریکا میروی سو میکنی خسارت میگیری .
شخصن دوست دارم پول بدهم خدماتی که لازم دارم را بخرم تا اینکه به زور ازم پول بگیرند و خدماتی که لازم ندارم و یحتمل هرگز ازشون استفاده نخواهم کرد رو به زور بهم ارایه بدهند اون هم تازه در بدترین شکل ممکن نسبت به خدمات غیر رایگان .
ما در اینجا یک سیستمی داریم به نام ADAC که اگر ماشینت در هر جای EU خراب شود با هلیکوپتر و تانک و قطار و جت و ماشین و ... می آیند و ماشینت را درست میکنند میروند ، اگر تعمیر شدنی نباشد به بهترین شکل تا نزدیکترین تعمیرگاه رسمی یا هر جایی که خودتان بگویید ماشین شما را میبرد و حتا یک ماشین دیگر در اختیارتان میگذارد که برگردید ولی کسی که میخواهد این را داشته باشد باید آن را جداگانه بخرد . اگر هم خرابی بیشتری به بار بیارند تمام خسارتت رو میدهند .
در قبالش اگر گیر کنی و به این سرویس مفتی های مزخرف دولتی زنگ بزنی میاد یه قلاب میندازه زیر ماشین جلوبندی رو سرویس میکنه میبره تا نزدیک ترین تعمیرگاه یا پارکینگ و بعد هم بای بای . علی میمونه و حوضش
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری