10-14-2013, 09:45 PM
Rationalist نوشته: نگاشته بودید که راه اندازی سخنگاهی که مورد نگر من است؛ شعار و آرزویی برباد رفته است؛
من هم خواستم که به طور دقیق؛ به چم، بیان مشکلات غیر قابل حل راه اندازی آن با نرم افزارهای آزاد و اختصاصی نمودن آن را بیان نمایید.
آنچه پیشتر نگاشته اید را، پاسخ داده ام.
با سیستم مورد نظر شما ، هزینه ی مورد نظر شما ، و روش مورد نظر شما !
Rationalist نوشته: بسیاری از هاست های رایگان هم این خدمات را می دهند. البته واضح است که انتظار ترافیک و حجم لازم برای یک هاست با وب سایت را دارند؛ نه ترافیک غیر عادی را.
بر یکی از آنها سال ها است که وب سایت هایی را برپا نموده ام و تنها مشکل آن کمی کند بودن زمان پاسخگویی از سرور است.
شوربختانه نمی توانم خطر کنم و امکان معرفی آن نیست.
و همه شان به محض اینکه ترافیکمان بالا رودم با اردنگی ازمان پذیرایی میکنند .
Rationalist نوشته: تا جاییکه من آگاهی دارم؛ ویکی لیکس به وسیله داوطلبان ناشناخته از سراسر جهان پشتیبانی شده؛ اگر بن مایه هایی معتبر می شناسید که اسناد محرمانه به وسیله رشوه
و یا پشتیبانی های سیاسی فراهم می شوند؛ به مهر، در اختیار من نیز قرار دهید.
و این داوطلبان نا شناخته از کجا به اسناد محرمانه آمریکا دسترسی داشتند ؟
نکنه آمریکا اونقدر بی در و پیکره که هر ننه من قمری به اطلاعات محرمانه اش دسترسی داره ؟
Rationalist نوشته: این گفتگو صرفا پیرامون راه اندازی سخنگاه می باشد.
و برای راه اندازی یک سخنگاه؛ هاست نیز بسنده می کند.
و باز بستگی به سخنگاهش دارد ! فارومی که روزانه مورد حملات پیاپی DDOS قرار میگیرد را هیچ هوست شیری میزبانی نمیکند .
هم اکنون حجم بانک اطلاعاتی همین سایت بیش از 3 گیگ است ! (بدون در نظر گرفتن عکسها) - میدانید 3 گیگ Text یعنی چه ؟
Rationalist نوشته: حمله DDOS از روش های قدیمی حمله به سرور می باشد؛ و سر راست ترین راه حل آن؛ داشتن یک فایر وال نرم افزاری مناسب است.
همچنین جالب است بدانم که چه طور دریافتید بیشینه حملات از جانب پارس آنلاین بوده است؟!
شما پست من رو خوندید ؟
با سیستم Whois از IP ها آشنایی دارید ؟
اگر میداشتید متوجه میشدید که چگونه متوجه شده ام .
Rationalist نوشته: سرسختی من در برابر پذیرش سخنان اشتباه و ساده لوحانه ی دیگران است!
بیشتر که در اصرار بر روی سخن نادرست خودتان بدون اطلاعات کافی و لازم است .
Rationalist نوشته: نگاشته بودم که اگر من بی تجربه هستم؛ مرا آگاه نمایید. نه اینکه دوباره به کُلی بازی روی بیاورید!
من معلم IT مفت و مجانی نیستم .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری