10-12-2013, 06:04 PM
مزدك بامداد نوشته: . سرمایه تنها ز راه بهرهکشی از دیگران پدید میاید.
پس یعنی منی که روزی 14 ساعت کار کردم و پس انداز کردم سرمایه برای خودم جمع کرده ام از دیگران بهره کشی کرده ام به طور مثال !!!!!
پ.ن : من هرگز کارگر نداشته ام ، خودم بودم و خودم .
مزدك بامداد نوشته: روشن میکند که کدام برنده هستند. برای نمونه همین زبانزد[3] آمریکایی که میگوید:
"از بشقاب شور تا میلیونر". همه ی بشقاب شور هایی که نخواسته و یا نتوانسته
"زرنگ" باشند و دیگران را بزیر چرخ بهره کشی بیندازند، همچنان بشقاب شور مانده اند.
از این گذشته، بیشتر دارایی سرمایه دارن هم برمانده از نیاکان آنهاست، مانند راکفلر ها
و روتشیلد ها و خودشان برای ان هیچ رنجی جز زاده شدن ازشکم مادرشان نکشیده اند!
تمام بشقاب شورها اگر قرار بود به قدری هوشمند و سخت کوش باشند که از بشقاب شوری به میلیونری برسند امروزه دیگر بشقاب شوری در دنیا باقی نمیماند گرامی .
همچنین شمار کسانی که مادرزاد در خانواده ای ثروتمند به دنیا می آیند بسیار کم است و اینها نمونه آماری خوبی نیستند هرچند که همانها هم پدران و مادرانشان با سخت کوشی به ثروتی رسیده اند و اکنون فرزندانشان از زحمت والدینشان بهره مند میشوند .
اتفاقن کسانی که خودساخته هستند انگل وار به جان جامعه نیوفتاده اند و از مالیات سایرین روزی نمیگذرانند و به عکس کمک به اشتغال سایرین هم میکنند افرادی ستودنی هستند نه بهره کش و مفت خور و ...
مفت خور از نظر من کسیست که در سلامت کامل در خانه سوسیالی مینشیند و از پول مالیات که آنهایی که کار میکنند میگیرد و زندگی میگذراند .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری