10-08-2013, 04:13 PM
undead_knight نوشته: این دوست عزیز دیگه واقعا دچار شدت بالایی از توهم توطئه هستند!فرض کنیم درست است. چ باید کرد؟ فرض کنید داریم درمورد مشکلات مبارزه در ایران حرف میزنیم ک یکیش همین توهم زدن است و در مصاحبه های کسانی ک دوام نیاوردند و گریختند اشارات زیادی ب همین مسئله میشود. اصولن این تاپیک برای بررسی همین مسائل است چرا ک مثلن رفتار گفتگو دات کام ک هنوز هم ادامه دارد یکی از آن عواملی است ک توهم را بوجود میآورد (فکر نمیکنید ک توهم خودبخود بوجود می آید؟) حرف من اینست ک اگر گفتگو و دفترچه ی فعلی یکی از ابزارهای رژیم برای تشدید احساس تنهائی و القای جفنگ بودن همه ی عقاید آدم نیستند، و واقعا بفکر مبارزه با رژیم هستند (ک از این معنی فرسنگها فاصله دارند) باید بدانند ک با این رفتارشان ب رژیم در ایجاد توهم کمک میکنند. از دو حال خارج نیست: یا این ک گفتگو (و دفترچه) یک سایت واقعی بودند و هستند، یا این ک هر دو تقلبی اند و آلت دست رژیم. در شق اول باید از اشتباهاتشان گفتگو کرد.. در شق دوم باید از اشتباهات و رذالتشان گفتگو کرد. اما ایشان خود بهتر میدانند ک کدام یکی هستند و میبینید ک بجای پاسخ دادن ب سؤالات ورمیجهند و دلقک بازی از خودشان در میکنند. شما هم اگر یک آیدی تقلبی نیستی بجای افتادن در مسخرگی ایشان (ک نتیجتا خودت را هم در دلشان بابت این سادگی و حماقت مسخره خاهند کرد) کمی دو دوتا چارتا کن تا یاد بگیری مسائل را با دقت نگاه کنی. میبینی ک آنکسی ک قدری ب علم پیچیده بود پاسخمان را دید و هر دو تاپیک را ترک گفت چرا ک خود را در قواره ی این سخنان ندید. اما آنان ک دلقک بازی در خونشان است و اساسا جز مشتی هوچی و دگوری بازاری نیستند فقط شکلک در می آورند و مسخرگی میکنند.. و جرأت نمیکنند وارد دایره ی پاسخگوئی شوند. مسخرگی سرمایه نمیخاهد. نه نیاز ب دانش دارد ن ب انصاف و ن ب انسانیت. فقط یک دهان گشاد میخاهد و مغزی گندیده ک فقط لجن تولید میکند. اما قضیه ب این سادگی نیست. اطلاعات دنبال کم دردسرترین راه برای فضولی در گذشته ی آدمهاست و بطرز احمقانه ای امیدوار است این چهره ها ک در فاروم از خود نشان میدهیم واقعی باشد و ما ب این سادگی گول تپ و توز دگوریهای تاپیک را بخوریم و حلقه های مفقوده ی داستان خیش را بازگو کنیم. غافل از آن ک بازی با دست باز خیلی فریبنده تر از مخفیکاری است. بچه نباش اخوی راهت را بکش و برو اگر ذاتا دنبال مسخرگی نیستی. اگر دیدی یک جمله ی انسانی از ایشان در شد باقی قیل و قالشان را فاکتور میگیریم. می پرسی من چرا اینجا هستم؟ رسول دارامروئی را تعریف کرده ایم تا خاب حرامیان را ب هم بریزد و نگذارد آب خوش از گلویشان پایین رود.