10-08-2013, 01:42 AM
sonixax نوشته: من نظر خودم رو گفتم ! کسی دوست داره زندگی ابدی داشته باشه یا بشینه توی خونه و کار نکنه به خودش مربوطه !
شکل طنز جامعه ای که همه کارهاش ماشینی باشه رو میتونید در پویانمایی Wall-E ببینید .
من دوست ندارم بشینم بگم لیمو یک ربات بیاد بذارتش توی دستم !!! (مومنین در بهشت درخواست میکنند و هر چه میخواهند فوری جلویشان نمایان میشود) .
به نظر من جامعه بدون کار و همه کارهای ماشینی و ... شکلی مدرن و تر و تمیز تز از حرفهایی هستش که محمد در وصف بهشت 1400 سال پیش به پیروانش میزد .
شما رو نمیدنم ، ولی من یک وقتهایی که بیکار میشوم میخواهم سرم را بکوبم به دیوار . زندگی هم که همش خوشی و تفریح و ورزش و مطالعه و مسافرت نیست که .
جهان قطعن همین جور نمیماند ! 25 سال پیش نه من ، نه شما ، نه باقی دوستانی که سنشان قد میدهد حتا نمیتوانستیم تصورش را بکنیم که اینترنت یا موبایل چیست اصلن !
شما دارای بیماریِ anxiety هستی که از شیوهیِ ناجور زندگی در همبودهایِ امروزین ریشه میگیرد. برای همین نمیتوانی از
یک دم آسودگی و بیکاری به چم راستین آن خوشی ببری و پیوسته باید یکجوری مغز ات را سرگرم کنی: آهنگ, فیلم, etc.
این یک بیماریه (که روز به روز فراگیرتر میشود) و نباید آنرا یک چیز سرشتین در آدمی دید.
نقل قول:گرفتن بیلی که من خریده و برای خودم نگاه داشته ام و به کسی هم نمیدهم در هر شکلش بی برو برگرد دزدیست .
مالکیت مرزمندی دارد. در گذشته هم میشد آدمهایِ دیگر را مالک بود (بردهداری) و بردهداران هم زمانی مانند تو میگفتند کسی حق ندارد به مال ما دستدرازی کند!
همین سخن را دربارهیِ مالکیت ابزار فرآورش امروز داریم.
نقل قول:به جز آنی که پررنگ کرده ام مابقی + آنهایی که در پی گرفتن مال و اموال دیگران به بهانه های چون پیشگیری از بهره کشی هستند از دم دزد هستند .
منتها یکی به شکل انگلی دزدی میکند ! یکی از دیوار خانه مردم بالا میرود ، یکی هم برده داری میکند مثل نظام های کمونیستی که در حقیقت نظام های برده داری جمعی هستند .
بنگرید به کره شمالی ! تمام مردم برده و جزو دارایی های سیستم هستند و نه انسان آزاد ، برای همین سیستم هر طوری که بخواهد با آنها رفتار میکند و اگر کسی قصد خروج از سیستم را داشته باشد بهش اجازه داده نمیشود و باید فرار کند که در صورت گیر افتادن حتمن خواهد مرد ! چرا ؟! چون برده است .
نه, تنها دزدیای که اینجا رخداد دزدی معنی واژگان بود! ((:
پارسیگر
.Unexpected places give you unexpected returns