10-08-2013, 01:36 AM
Mehrbod نوشته: خب میلاد جان همهیِ جهان برای شما که ساخته نشده! اینکه تو از کار کردن و کار کشیدن و بهرهکشیدن خوشی میبری, پس باید جهان همینجور بماند هم سخن ناجوری میزند.
من نظر خودم رو گفتم ! کسی دوست داره زندگی ابدی داشته باشه یا بشینه توی خونه و کار نکنه به خودش مربوطه !
شکل طنز جامعه ای که همه کارهاش ماشینی باشه رو میتونید در پویانمایی Wall-E ببینید .
من دوست ندارم بشینم بگم لیمو یک ربات بیاد بذارتش توی دستم !!! (مومنین در بهشت درخواست میکنند و هر چه میخواهند فوری جلویشان نمایان میشود) .
به نظر من جامعه بدون کار و همه کارهای ماشینی و ... شکلی مدرن و تر و تمیز تز از حرفهایی هستش که محمد در وصف بهشت 1400 سال پیش به پیروانش میزد .
شما رو نمیدنم ، ولی من یک وقتهایی که بیکار میشوم میخواهم سرم را بکوبم به دیوار . زندگی هم که همش خوشی و تفریح و ورزش و مطالعه و مسافرت نیست که .
جهان قطعن همین جور نمیماند ! 25 سال پیش نه من ، نه شما ، نه باقی دوستانی که سنشان قد میدهد حتا نمیتوانستیم تصورش را بکنیم که اینترنت یا موبایل چیست اصلن !
Mehrbod نوشته: من اینجا از بیخ دربارهیِ کمونیسم سخنی نگفتم, دربارهیِ همبود کاررها نوشتم. هر آینه, اینکه کسی بیل شما که با کرایه دادن آن
بهرهمیکشید را بگیرد دزدی نیست, پیشگیری از بهرهکشی است, ولی اگر همان بیل را زمانیکه تنها برای خود کار برده میشود را بگیرد, آنگاه میشود دزدی.
گرفتن بیلی که من خریده و برای خودم نگاه داشته ام و به کسی هم نمیدهم در هر شکلش بی برو برگرد دزدیست .
Mehrbod نوشته: انگلها: کسانیکه بی هیچ کاری یا سرمایهای از دسترنج دیگران میخورند (همان پنر در آلمان که همیشه اشاره میکنی)
بهرهکشها: کسانیکه مفت مینشینند و بی انجام هیچ کاری از دسترنج دیگران با کرایه دادن سرمایهیِ خود میخورند (کارخانهدار, صاحبخانگی, ...)
دزدها: کسانیکه با دستبرد زدن به دسترنج دیگران زندگی خود را میگذرانند (هم از بهرهکشها میدزدند {بیشتر زمانها}, هم انگلها, هم هر کس دیگر), ...
بردهداران: کسانیکه با بستن دیگران به همان یوغ بردگی! از دسترنج اشان میخورند.
به جز آنی که پررنگ کرده ام مابقی + آنهایی که در پی گرفتن مال و اموال دیگران به بهانه های چون پیشگیری از بهره کشی هستند از دم دزد هستند .
منتها یکی به شکل انگلی دزدی میکند ! یکی از دیوار خانه مردم بالا میرود ، یکی هم برده داری میکند مثل نظام های کمونیستی که در حقیقت نظام های برده داری جمعی هستند .
بنگرید به کره شمالی ! تمام مردم برده و جزو دارایی های سیستم هستند و نه انسان آزاد ، برای همین سیستم هر طوری که بخواهد با آنها رفتار میکند و اگر کسی قصد خروج از سیستم را داشته باشد بهش اجازه داده نمیشود و باید فرار کند که در صورت گیر افتادن حتمن خواهد مرد ! چرا ؟! چون برده است .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری