10-06-2013, 10:48 PM
Anarchy نوشته: بهترین توضیه به شما همان بود که تئودور گفت... فردی که در حال پیچیدن به دور خودش هست و 5 صفحه جز حرف های بی ربط و توهم چیزی نداشته و مدام افکارش خط به خط شده یا شاید هم رگ به رگ ، جز مراجعه به همانی که تئودور گفت راه دیگری ندارد !!خیلی خوب است عزیز. همینطور خیلی خوب است ک ب حاج رسول حمله میکنید و خوشبختانه من حاج رسول نیستم. خوبست ک جدا میخواهید دفاع کنید از حیثیت گفتگو و بنازم ب این غیرت. اگرچه عصبیتتان آخوندیست اما غیرتتان چیز دیگریست. بسیار خوب توصیه میکنیم ابتدا از حیثیت روانی خود دفاع کنید و آرام باشید. سپس از حیثیت منطقی خود دفاع کرده و نخستین سخن را مشخص کنید. سپس از حیثیت انسانی خود دفاع کنید و با صداقت ب آنچه شنیدید فکر کنید تا مرتکب تعصب و آن چیزها ک آخوندیش مینامم نشوید. اگر اینها را رعایت کنید من احساس میکنم درجه ی آخوندتان قابل تحمل است وگرنه .... میفهمم کجا چه خبر است. بفرمایید نخست از چه بیاغازیم؟ اسراییل؟ ماجراها یادم نمیماند و فقط نکات هستند ک بیاد میسپرم. در یکی از واپسین گفتگوهایمان جمله ای راجع ب گفتگو گفتم ک طرف پوزخند زد و بلافاصله خودش را جمع کرد. آنموقع توجهم جلب نشد و اما بعدها ک مسائل دست بدست هم داد و تصورات ب یکدیگر پیوستند از آن میان شکلی پدیدار گشت ک این را میگفت. گفتگو مخلوق رژیم است. زیرا فقط رژیم از چنین چیزی میتواند نفع برد. یکی از آن هزاران تصویر و تصوری ک دست بدست یکدیگر دادند همان پوزخند بود ک آنموقع معنیش آشکار شد. گوئی از میان حبابی از غبار بیرون آمد و رخش را بی حجاب دیدم. آن پوزخند فقط میتوانست ب این معنی باشد ک من فریب این سایت را خورده ام. و البته او بلافاصله خودش را جمع کرد اما همه ی ما از فهم لازمه برای نتیجه گیری از چنین صحنه ای برخوردار هستیم. تنها چیزی ک درمورد اسراییل گفتم همین بود . اما اگر بخاهی حاضرم چند پست دیگر را هم ب توضیح مکرر اختصاص دهم. مطلب بعدی چیست؟
از گفتگو دات کام و گفتگو با فرد اسراییلی و تهمت جاسوسی به آرش بیخدا و دیگر یاران گفتگو اون هم بر اساس مشتی مزخرف ، حالا میگید گذشتم ازشون ؟ بیخود کردید گذشتید... یا ثابت میکنید حرفتون رو یا پسش میگیرید !!
من اجازه نخواهم داد چنین مزخرفاتی رو به یاران گفتگو نسبت بدید و بعد بکشید کنار جناب حاج آقا رسول دارامروئی !!!
اصولا اگر شما نام خردگرا رو یدک میکشید با این خزعبلاتی که میگید و این آشفتگی ذهنی که دارید و خط به خط شدن افکارتون ، من ترجیح میدم لقب جاهل ، نادان یا چیز هایی نظیر این رو بگیرم !!
به اسپاگتی اگر دارید حرف جدی میزنید ، یک دور تاپیک رو از اول بخونید ببینید اصلا جز مزخرف گفتن چه چیز دیگری گفتید !!