10-06-2013, 10:18 PM
r.daramroei نوشته: من گذشتم از این ک گفتگو چه کرد.. میپردازم ب این ک از شما چه توقعی میرود.
بهترین توضیه به شما همان بود که تئودور گفت... فردی که در حال پیچیدن به دور خودش هست و 5 صفحه جز حرف های بی ربط و توهم چیزی نداشته و مدام افکارش خط به خط شده یا شاید هم رگ به رگ ، جز مراجعه به همانی که تئودور گفت راه دیگری ندارد !!
از گفتگو دات کام و گفتگو با فرد اسراییلی و تهمت جاسوسی به آرش بیخدا و دیگر یاران گفتگو اون هم بر اساس مشتی مزخرف ، حالا میگید گذشتم ازشون ؟ بیخود کردید گذشتید... یا ثابت میکنید حرفتون رو یا پسش میگیرید !!
من اجازه نخواهم داد چنین مزخرفاتی رو به یاران گفتگو نسبت بدید و بعد بکشید کنار جناب حاج آقا رسول دارامروئی !!!
r.daramroei نوشته: یعنی چی؟ خودمانی بگویم یعنی خیال کنم مال این حرفها نیستید؟ توقع از بزرگان میرود گرامی و پایین اوردن توقع اینجا مفهوم خوبی ندارد. ب هر روی اینهم یکی از آن چیزهاست ک ب دید ما نقص و ایراد نام دارد و تا آنجا ک بتوانیم در اصلاحش کوشاییم. اگر سایتها و منابعی ک دعوی بیخدائی دارند بلحاظ مرام و منش و عملکرد بی نقص باشند افتخارش برای ما میماند. بامید روزی ک بیخدایان واقعا بیخدائی را درک کنند و ارزش واقعی خود را بشناسند.
اصولا اگر شما نام خردگرا رو یدک میکشید با این خزعبلاتی که میگید و این آشفتگی ذهنی که دارید و خط به خط شدن افکارتون ، من ترجیح میدم لقب جاهل ، نادان یا چیز هایی نظیر این رو بگیرم !!
به اسپاگتی اگر دارید حرف جدی میزنید ، یک دور تاپیک رو از اول بخونید ببینید اصلا جز مزخرف گفتن چه چیز دیگری گفتید !!