10-06-2013, 09:29 PM
r.daramroei نوشته: ناامیدم میکنید. همین. والا این طرز برخورد ک دقیقا همان برخورد گفتگو را تداعی میکند دخلی بمن پیدا نمیکند. ناامید میشوم از این ک روزی تغییر کنید بهتر شوید . اصلاح شوید. آنچه من میگویم ناله و این حرفها نیست و چه سود دارد اگر بگویم بیش از آن ک نگران من باشد نگران شماست. من روند همیشه ی خود را دارم و همواره وضعیتم مثل کف دست جلوی چشم مخاطب است. همین. اینها حرفهای من هستند. نگویم؟ چرا؟ بعضیها از آن ب ناله تعبیر میکنند؟ شاید هم هست. مگر انسان چیست؟ و این ک میگویید "حتی نمیدونم چی میتونه باشه" یک پاسخ دارد؛ لیلی زن بود یا مرد؟ اینهمه گفتیم نفهمیدید؟ این کاری ک میکنید اسمش هر چه هست یکجور نوشتن است. سخن گفتن است. رفرنس دادن است. در تمام منطقهای زمینی این کار توقعاتی را برمی انگیزد و ایجاباتی بوجود می آورد. یکیش هم اینست ک ب صاحبان رسانه های پرمخاطب بگوئید سوژه ی داغی اینجا هست. انجام دادنش اینهمه ژست گرفتن دارد؟ خودت لباسی را پوشیدی ک چنین وظایفی را بگردنش گرفته است. اصلا کجای این قضیه جبهه گرفتن دارد؟ نمیفهمم. واقعا :e530::e528: شما دوستان شفاف سازی کنید.
خب به قول تئودر بفرمایید شما چه سابقه ای در اسلام ستیزی و گسترش خردگرایی دارید که کیس درجه یک پناهندگی بشید تا ما از فردا براتون تظاهرات میلیونی ترتیب بدیم ؟ از کجا معلوم شما مدل محمدرضا مدحی و الماسی ( البته بیشتر شن و ماسه ) برای فریب نباشید ؟!
نمیدونم الان شما کجای کره خاکی هستید که لنگ شماره تلفن شهرام همایون هستید !! خوبه پای برنامه اش شمارشم زده...
شمایی که به قول خودتون از ما نا امید هستید(نمیدونم هنوز دو روز نشده چطور از ما نا امید شدید و احساس طلبکاری میکنید ) و البته نیازمند کمک به این حد ، پس مراقب باشید که آغاز سخنتون حمله به افرادی که غائب هستن و جاسوس و مزدور خوندن اونهاست !! گویی اینها به شما بدهکاری دارن... بعد هم که دن کیشوت وار ، توهم تک بودن در دنیای بیخدایی و مبارزه با خرافات رو دارید !!
همین خود شما ، ضربه ای که به گسترش بیخدایی زدید رو مگر فراموش کردید ؟ عکس های یادگاری با عزیزان حوزه علمیه رو که به یاد بیارید ؟! تاپیک بازگشتی که باز کردید در Askquran و ...
پس اول توقع خودتون رو بیارید پایین و حس طلبکاری رو بذارید کنار تا بعد ببینیم چیکار میشه کرد...