10-06-2013, 08:00 PM
Anarchy نوشته: ما هستیم جناب دارامروئی...فقط خواهشی دارم در چند جمله به دور از لفاظی و بازی با کلمات و شعار و تخطئه کسانی که اینجا دیگر نیستند ، خواسته خودتون رو مطرح کنید...ناامیدم میکنید. همین. والا این طرز برخورد ک دقیقا همان برخورد گفتگو را تداعی میکند دخلی بمن پیدا نمیکند. ناامید میشوم از این ک روزی تغییر کنید بهتر شوید . اصلاح شوید. آنچه من میگویم ناله و این حرفها نیست و چه سود دارد اگر بگویم بیش از آن ک نگران من باشد نگران شماست. من روند همیشه ی خود را دارم و همواره وضعیتم مثل کف دست جلوی چشم مخاطب است. همین. اینها حرفهای من هستند. نگویم؟ چرا؟ بعضیها از آن ب ناله تعبیر میکنند؟ شاید هم هست. مگر انسان چیست؟ و این ک میگویید "حتی نمیدونم چی میتونه باشه" یک پاسخ دارد؛ لیلی زن بود یا مرد؟ اینهمه گفتیم نفهمیدید؟ این کاری ک میکنید اسمش هر چه هست یکجور نوشتن است. سخن گفتن است. رفرنس دادن است. در تمام منطقهای زمینی این کار توقعاتی را برمی انگیزد و ایجاباتی بوجود می آورد. یکیش هم اینست ک ب صاحبان رسانه های پرمخاطب بگوئید سوژه ی داغی اینجا هست. انجام دادنش اینهمه ژست گرفتن دارد؟ خودت لباسی را پوشیدی ک چنین وظایفی را بگردنش گرفته است. اصلا کجای این قضیه جبهه گرفتن دارد؟ نمیفهمم. واقعا :e530::e528: شما دوستان شفاف سازی کنید.
البته تا اینجا تنها چیزی که برداشت کردم از شما این هست که همگی هویت واقعی خودمون رو یک راست تحویل برادران ریشو بدیم و احیانا در سرنوشتی که دارید با شما هم درد شویم تا بیخدایی راسین رو نشون داده باشیم و البته ناله ها و درخواست هایی از ما برای کمکی به شما که حتی نمیدونیم چی میتونه باشه !!!