10-03-2013, 10:23 PM
Rationalist نوشته: اگر در کنار من، یکی دو نفر برنامه نویس و هکر توانا حضور داشته باشند؛ خیلی زودتر و ساده تر می توان این مشکل را برطرف کرد
و سخنگاهی بدون هزینه نرم افزاری، مستقل و با امکانات و امنیتی بهتر را برپا نمود.
اگر میشد قطعن پیشتر خیلی ها این کار را میکردند !
خود من توانایی نوشتن تقریبن هر برنامه ای در دنیای وب (حتا نوشتن تمام این فاروم از نو) را دارم . ولی آنچه که شما بی هزینه مینامید بسیار پر هزینه تر از خرید یک بسته نرم افزاریست به طور مثال ساعتها و حتا روزها وقتی که باید هزینه کنید تا یک ماژولی که پیشتر با بهترین کارایی برای Vbulletin به شکل رایگان وجود دارد را از نو بنویسید چون برای بقیه نیست ! (تازه با فرض اینکه برنامه نویس مفتی داشته باشید یا خودتان برنامه نویس باشید)
Rationalist نوشته: می توان همچون بسیاری از تارنماهای اشتراک فایل یا برخی فروم ها؛ سلب مسئولیت نسبت به محتوای مطالب کاربران را در نظر گرفت؛ یا سرورهای شرکت های هلندی و مرجع قضایی دانستن دادگاه هایشان در صورت مشکل؛همین طور سرورهای وارز هم آنچنان هزینه بالایی ندارند و اینکه شاید بتوان در آینده؛ سرور اختصاصی خریداری نمود.
سور های Warez از سرور های معمولی گران تر هستند ، سلب مسئولیت نسبت به محتوای کاربران هم باعث نمیشود از قوانین سخت گیرانه غرب فرار کنید ! اگر این طور بود MegaUpload هنوز سر جایش بود .
سرور های هلندی هم باز هزینه شان بسیار بسیار بیشتر چیزیست که پیشتر به شما نشان دادم .
این یک نمونه : Dedicated servers in Europe | Server Boost Managed Servers
یا این یکی : Managed Dedicated Servers - Offshore Hosting Services | Warez-Host.Com
تازه اینها خیر سرشان از ارزانهایش هستند .
Rationalist نوشته: به هر روی؛ هنگامی که علی رغم تلاش های برخی دولت ها و سازمان های اطلاعاتی شان در مسدود نمودن سرورها و دستگیری گردانندگان اصلی ویکی لیکس نافرجام مانده؛
راه اندازی یک سخنگاه آزاد در آینده، چندان هدف بزرگ و غیر قابل تصوری نیست.
ویکیلیکس پشتیبانی جهانی دارد ، از طرف خود کشورهای اروپایی کمک مالی میشود (هر چند مخفی و یواشکی) ، گرداننده اش رفته توی سفارت یک کشور دیگه و دست کسی بهش نمیرسه . یک دهم پشتیبانی هایی که ویکیلیس داشت ما داشتیم وضعمان این نبود . اجاره سرور در جایی که ویکیلیکس میزبانی میشود برای جایی مثل اینجا در حد رویاست :
Bahnhof.net
بنگرید به تخفیف ویژه اش تازه برای VPS :
1 پردازنده
256 مگ رم
5 گیگ هارد
1 ترابایت پهنای باند
پورت 5 مگابیت ! یعنی از اینترنت منزل ما هم سرعت پرتش کمتره
ماهی 10 یورو !!!
همینها وقتی یک کوچولو بیشتر میشود هزینه اش میشود ماهی 69 یورو .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری