09-27-2013, 02:35 PM
آلیس نوشته: تا جاییکه من آگاهی دارم، رفتار انگلی را برای نخستین بار از زبان Amir_2591 شندیم و این زیست انگلی را
دیگر کاربران از روی گفتاوردهای ایشان برداشتند. پس فردید من امیر بود نه شما.
زیست انگلی دشنام نیست, بار زشتی دارد و از بیخ برای همین خوب است! یعنی
اگر امیر هم بجای انگلی میگفت بهرهکشانه, امروز اینچنین در یادها نمانده بود.
ما هم گفتیم اینجا دوگانگی نیست, یعنی اگر میشود بیشینهیِ زنان را دارای رفتار انگلوار نامید, بیشتینهیِ مردان را هم میشود.
دربارهیِ کاربر [MENTION=418]یه نفر[/MENTION] هم آنارشی گرامی باندازهیِ بسنده روشنگری کردند, گناه ما نیست شما از پندارهیِ وَ (und, and, اود در پهلویک) سر درنمیاورد و میاندیشید
ایشان تنها برای اسپم اخراج شدهاند! اسپم تنها یکی از کارهای ایشان بود, رویهمرفته هم ٧ روز اخراج هیچ جای این شلوغبازیها را ندارد.
انگیزههایِ پنهان شما (خفه کردن آزادی بیان) را هم من در پست پیشین برای خوانندگان بازگشایی کردم و جای شما بودم از خودم برای رفتن به چنین
جایگاه شرم میکردم. (از آن دوستتان [MENTION=418]یه نفر[/MENTION] هم مدرک داریم که چگونه تاربرگ fb ما را کوشیده بود به ناحق و با فرستادن دوستانش سانسور کند).
آلیس نوشته: سپس هم شما زیر پانویستان «مهربد مهربدان و ...» نوشته اید آدم گمان می برد بابک خرمدین زمانهاید، دیرتر هم
یه نفر گفتند که شما (مهربد) هم آنطور که من (آلیس) میاندیشم نیستید و با اخراج ایشان این باور را در من هایستید.
اینها هم سفستهیِ پرداختن به سخنگو (من) بجای سخن (آیا نباید کسی اینجا بتواند اگر دوست داشت بیرحمانه {همچون [MENTION=48]Russell[/MENTION]} گفتگو کند؟) میباشند, ارزش منطقی = 0.
.Unexpected places give you unexpected returns