09-24-2013, 08:57 PM
سامان نوشته: آن متاسفانه را هم من در پست شما اضافه کردم؟ مفهوم جمله ی شما این است از اینکه دلیلی برای دشمنی شخصی با من ندارید متاسف و ناراحتید! بعد هم من را متهم به دون کیشوت بودن میفرمایید. باور کنید من هم نه دشمنی شخصی با شما دارم نه دشمنی با عقاید و نظرات شما دارم. دوستانه میخواهم در نگرشتان به دیگران تجدید نظر کنید.آن متاسفانه بخاطر لازم بنظر رسیدن چنین دشمنیست، از انجا که ظاهرا شما دلیل لازم را یافتهاید و دوستی یکطرفه هم نا ممکن است به ناچار من هم باید تاسف بخورم. این دشمنی دیدن شما هم که من اشاره کردم به پیش از حتی بحث رضا شاه برمیگردد.من در بحث پیرامون فرگشت با شما بحث سادهای کردم، شما بعدتر (در همان تاپیک بحث پیرامون دموکراسی و رضاشاه) گفتید که آن بحث من مغرضانه بوده!!! خوب وقتی من غرضی نداشتهام(خود من میدانم) و بحث قکچوال پیرامون فرگشت هم طبیعتا موضعی نیست که کسی در آن غرض و دشمنی ببیند نتیجه گرفتم که شما با من مشکل شخصی دارید. نحوهیِ سخن گفتن من هم تا آنجا که میدانم مطابق قوانین بوده و این حق را برای طرف مقابل قائل بودهام که مانند آنچه گفتهام را به من بگوید و طرف مقابلم را برای گفتم همانکه خودم مجاز میدانستهام سانسور نکردهام.من هم دوستانه از شما میپرسم که نحوهیِ سخن گفتن من در دنیای مجازی چرا باید برای شما مهم باشد؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound