09-23-2013, 02:55 PM
Mehrbod نوشته: ببینید, بیشتر این هموندان دختر هستند و با پسزمینهیِ دیگری به این سخنگاهها میایند و چشمداشت رفتار دیگری هم از شما دارند.آ آ باز هم کلیشه پردازی:))
در بیرون اگر یک دختر مزخرفترین سخن را هم بزند, مردها دور و برش بالا پایین پریده و هوش سرشار وی را میستایند, اینجا ولی شما
چیزی بجز نوشتههایتان نیستید و کسی برای اینکه چه ریختی هستید و چه لباسی پوشیدهاید و بجای شلوار جین دامن کوتاه پایتان هست تره هم خورد نمیکند.
همین آلیس هم یادمه یک باری آزرده از دست من نوشته بود "کسی نیست اینجا به مهربد یاد بده چجوری با یک بانو سخن بگوید؟"
خب این روزها از بانو آلیس همچین سخنانی نمیشنوید, چون پذیرفته که چنین درخواستی نامنطقی است, چه اینجا چه بیرون از اینجا.
این دوستمان یه نفر هم باید کم کم به اینکه کسی اینجا به او در جایگاه "یک نفر آدم زنده آن بیرون" ارزش چندانی
نمیدهد و آنچه مینویسد میشود "او", خودش را سازواری بدهد یا اینکه ندهد, ولی چشمداشت رفتار دوگانه نباید اینجا داشت.
من هم اینجا سخن بیخود بزنم گردانندههایِ دیگر پیکهایِ مرا بیرون میاندازند (یک چند تا پستی هم من در آشغالدانی دارم) و اگر نیاندازند کار نادرستی کردهاند.
پارسیگر
البته این قضیه دخترا رو تائید میکنم ولی اصولا خیلی ها(آدمها یا ایرانی ها؟!) چندان علاقه ای به به چالش کشیده شدن اندیشه ها یا حرفهاشون ندارند، واکنش ها البته متفاوته، از فحاشی گرفته تا قهر یا مظلوم نمایی و... و البته جنسیت در این واکنش تاثیر گذاره:)
والا من یک سندرمی دارم واونم اینه که علاقه دارم اونهایی که بیشتر در معرض توجه هستند رو بیشتر ضایع کنم:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-