09-22-2013, 10:46 PM
آلیس نوشته: مهسا، اینجا یکی چند نفر جنبه ندارند و «صمیمیت» سرشان نمیشود، احتمالا از جاییکهنقد بیرحمانه یعنی خلاف لوس بازیهای اینچنینی و اینکه آنقدر شخصیت و بلوغ فکری داشته باشد که سر یک دلخوری(؟) در یک بحث از تحریف سخن و خاله زنک بازی در بحث دیگری استفاده نکند، سخن از مهربد و داریوش عزیز شد و برخورد متفاوت این دو بزرگوار با ایشان و مایهیِ خندهیِ اساسی را برای من فراهم کرد، چرا که بار آخر که چک کردم مهربد از دست ایشان از من شاکیتر بود و داریوش گرامی از دست ایشان لقب "یک اسپمر" را بر ایشان نهاده بود و از ایشان فراری.
انقدر با مسلمینِ سگ جان مجادله کردهاند، شیوهی درست و "مهرمندانه" تری نیاموخته اند،
(نگاه کن به پُستهای قبلی که شیوهی نقد بیرحمانه و هجوآمیز را بهترین روش میدانند)
به جای اینکه دلخور بشی با اینها گفتوگو نکن. در عوض مِـهربُد و داریوش و ... چندی دیگر از
کاراکترهای خوب و دوست داشتنی انجمن هستند، مثلا همین مهربد در عین زن ستیزی
بسیار مهربان و نیک منش میباشد، شوخی هم که میکنی با اینها بکن.
آن مطلب بالا را هم من بیجنبه وقتی نوشتم که از شوخی آخر ایشان و بخشی از ماجرای پشت آن و آنچه از آن گلایه میکند خبر نداشتم و فقط بعنوان کسی که اتفاقا خیلی وقت است اصلا وارد بخثی با ایشان نشده ولی ایشان را فعال در اینجا میبیند نحوه کار اینجا را توضیح دهم بلکه راهنمایی کرده باشم.اگر نیم ساعت بعد آن پست را میدادم قطعا چیز دیگری میشد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound