09-19-2013, 05:40 PM
Mehrbod نوشته: من این را ١٠ دقیقه بازی کردم و سپس پاک کردم, gameplay آن به درد نمیخورد!پاک کردید !؟
این بازی منحصرن برای دستگاه های PS2 و PS3 و PSP تولید شده و باید دیسک بازی رو خریداری کنید .
مجموعن تا کنون 6 قسمت برایش ساخته شده دوتا روی PS2 و دو تا روی Ps3 و دو تا روی PSP و من هر 6 تایش هر کدم 6 بار در 6 مکان مختلف به همراه 6 نفر بازی کرده ام و هنوز هم ازش سیر نشدم .
[ATTACH=CONFIG]2430[/ATTACH]
مطمئن هستید با بازی دیگه ای اشتباه نگرفتید ؟
ویرایش :
Mehrbod نوشته: این به درد نمیخورد: Gears of War - WiKi
پس حدسم درست بود ، چون دوستان زیادی هستند که این دو رو با هم اشتباه میگیرند به خاطر شباهت اسمی .
پیشنهاد میکنم حتمن بازی کنیدش . شماره های 1 و 2 و دو نسخه PSP را میتوانید با شبیه ساز هم بازی کنید .
البته اگر PS3 دارید اکنون همه شان به صورت نسخه HD برای این کنسول موجود هستند .
Mehrbod نوشته: جدا از gameplay خشک (rigid), داستن بی سر و ته بدی هم داشت, گرچه میلاد گفته بود پایان اش جالب میشود, ولی ...
تمام قشنگیش به همینه چون داستان هنگام بازی بی سر و ته به نظر میاد ولی رفته رفته هر چه به آخر بازی نزدیک تر میشید تمام رشته ها به هم میپیوندند طوری که درست پس از دیدن آخرین سین سینمایی بازی میفهمید کلن چی شد !
البته بازی نیست که آدم بخواد دوباره بازیش کنه ولی به طور کلی بازی قشنگی بود به خصوص که اگر کسی بایوشاکهای قبلی رو بازی کرده باشه خیلی بیشتر لذت میبره چون این داستان قبل از داستان دو بایوشاک قبلی اتفاق افتاده و در حقیقت سرآغاز اونهاست .
البته از نظر پیچیدگی داستان ، گیم پلی زیبا ، شخصیتهای درست و حسابی و همواره در اوج ماندن من شخصن هنوز چیزی ندیدم که بتونه با مجموعه Metal Gear Solid رقابت کنه .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری