نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نقد اسلام در پرتو احادیث صحیح

mmns2001 نوشته: کدام چاپ؟ و توسط کدام ناشر؟نبود گفته من؟
من تاریخ بلعمی رو از سایت کتابناک دانلود کردم و چنین چیزی ندیدم.
ملل و نحل را در سایت های عربی سرچ کنید پیدا میشود.

mmns2001 نوشته: من از همین منابعی که گذاشتم می اورم و شاید از منابع دیگر هم بیاورم
البته برخی از انها خیلی خلاصه توضیح داده اند
مثلا راوندی اگر اشتباه نکنم خیلی خلاصه در مورد غلات شیعه می گوید در یکی دو خط
ولی مثلا نوبختی خیلی مفصل می گوید یا کتاب عبدالله ابن سبا مفصل است
من هم از شما همین را خواستم.شما توضیح دهید قضیه از چه قرار است استاااااد(:

mmns2001 نوشته: حالا بنده کوشش میکنم بصورت خلاصه و البته خیلی خلاصه این جریان را از چند مرجع و پژوهش در حد یکی دو صفحه بنویسم ولی شما باید در این مورد خودتان بخوانید
E00e

mmns2001 نوشته: شما متاسفانه از پست نخستتان که فرمودید مشخص بود دانشی در این موارد ندارید یعنی هیچ ترتیبی را رعایت نکردید و سخنانی گفتید که نبوده
بنده نیز یک پرسش پرسیدم و ان این بود
که اگر منظور از زنادقه همین غلات شیعه نیستند پس کی بوده که توسط علی سوزانیده شده؟
شما مثل اینکه پست های قبلی من را به دقت نخوانده اید.گفتم که فرض میکنیم انهایی که علی سوزانده است همانهایی هستند که در وصف علی غلو کرده اند ایا این یک کار وحشیانه نیست که سوزانده شوند؟

mmns2001 نوشته: این در جایی است که تواریخ اسلامی این قضیه را همانگونه که بیان کردم گفته اند و البته پژوهشگران نیز همین را در کتب خود اورده اند
حالا شما امده اید هی میگویید نبوده این قضیه و غلات شیعه توسط علی سوزانیده نشدند و زنادقه سوزانیده شده اند
شما گفتید بعضی از پیروان عبد الله بن سبا سوزانده شده اند و من گفتم در زمان علی،علی ابن سبا را تبعید کرد و در وضعیتی نبود که با عبد الله بن سبا و پیروانش بجنگد اما بعد ها عبد الله بن سبا به قتل رسید(دقت کنید سوزانده نشد)

mmns2001 نوشته: بگویید در چه سالی و کدام زنادقه در سالهای حکومت علی و با توجه به کدام تحقیق یا استدلال می گویید پیروان عبدالله ابن سبا سوزانیده نشدند و زنادقه سوزانیده شده اند
من با منابع کار دارم از خودم که حرف در نمی آورم.پست شماره 9 را مطاله بفرمایید.

mmns2001 نوشته: اینکه بگوییم تفرقه می افتاد و اینها اصلا برای کسی که تاریخ میداند مهمل است زیرا علی با خوارج جنگید یعنی ان تفرقه بزرگ را به جان خرید و حتی با معاویه جنگید حالا این فرقه ای که اینقدر نسبت به انها کم تعداد تر و کم قدرت تر و کم شهرت تر بودند چه اهمیتی داشتند که نخواهد نگرانشان کند
نمیدانم من نمیتونم منظورم رو درست به شما بفهمانم یا شما نمی فهمید!
در پست شماره 5 گفتم که علی در نهج البلاغه گفته که من این توانایی را ندارم که با انها بجنگم.همانطور که میدانید عبد الله بن سبا و پیروانش در گروه علی بودند و اگر با ابن سبا و پیروانش میجنگید در سپاهش هرج و مرج بوجود می آمد.لطف کنید دوباره پست شماره 5 را بخوانید.در پست شماره 5 هم نوشتم که ابن عبّاس به علی میگه کشتن ابن سبا سبب اختلاف پیروانت میشود.
اگر علی میتوانست ابن سبا و پیروانش را بکشد چرا او را تبعید کرد؟چرا انتقام خون عثمان را نگرفت؟شما اینها را چگونه توجیه میکنید؟

mmns2001 نوشته: حالا این جریان را بیان میکنم بدانید چقدر مهمل بافتید نادانسته
آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است.
در پست شماره 11 شما فرمودید:

mmns2001 نوشته: این که ابن سبا کشته شد بعدها یک مغالطه از سوی شماست
میخواستم شما بیازمایم که اطلاعاتتان در چه حدی بود که متاسفانه سوتی دادید و من را متهم به مغلطه گویی کردید.
اگر تاریخ میدانستید نمیگفتید:
mmns2001 نوشته: و البته اینجا درست بیان فرمودید که ابن سبا تبعید شد و کشته نشد
من میخواستم شما را بیاز مایم که متاسفانه این سوتی را دادید و در ادامه من به شما گفتم که ابن سبا بعد ها به قتل رسید.اگر تاریخ میدانستید میگفتید که بعد ها به قتل رسیده ولی شما چنین چیزی نگفتید!
در آخر به شما میگویم اینقدر فضل فروشی نکنید!نمیخواد هم برای من بیاورید که اینها فلان و فلان کردند به همین دلیل سوختانده شدند.شما این جمله را چه گونه توجیه میکنید:
"با عنایت به این فرموده رسول خدا آنان را میکشتم:و هر کس که دین خود را بدل کرد،او را بکشید"
پاسخ

پیام‌های این موضوع
نقد اسلام در پرتو احادیث صحیح - توسط cool - 09-11-2013, 06:44 AM
نقد اسلام در پرتو احادیث صحیح - توسط Hezbollah_YaHasan - 09-11-2013, 01:41 PM
نقد اسلام در پرتو احادیث صحیح - توسط mmns2001 - 09-11-2013, 01:59 PM
نقد اسلام در پرتو احادیث صحیح - توسط cool - 09-12-2013, 10:01 AM
نقد اسلام در پرتو احادیث صحیح - توسط cool - 09-12-2013, 10:50 AM
نقد اسلام در پرتو احادیث صحیح - توسط mmns2001 - 09-12-2013, 08:48 PM
نقد اسلام در پرتو احادیث صحیح - توسط مزدك بامداد - 09-12-2013, 09:31 PM
نقد اسلام در پرتو احادیث صحیح - توسط mmns2001 - 09-13-2013, 05:58 AM
نقد اسلام در پرتو احادیث صحیح - توسط cool - 09-13-2013, 08:00 AM
نقد اسلام در پرتو احادیث صحیح - توسط مزدك بامداد - 09-13-2013, 09:26 AM