09-10-2013, 12:44 PM
Mehrbod نوشته: ..خوشبختانه اینروز ها ، فندآوری رسانه ای راه را برای آگاه ساختن خود باز کرده ولی من هم در تراز دان و توان خود، پاسخ پرسشهارا خواهم داد.
مزدک گرامی کاربر کوروش را نمیدانم, ولی خود من هم پرسشهایِ گوناگونی پیرامون[SUP][aname=rpa12a9][[/aname][anchor=pa12a9]3][/anchor][/SUP] کمونیسم دارم.
در این سخنگاه دوست ناپیدایمان امیر برای دیرزمانی دربارهیِ آنارشیسم مینوشتند و بیشتر هموندان[SUP][aname=rpa04d2][[/aname][anchor=pa04d2]4][/anchor][/SUP]
اینجا به آنارشیسم گرویدند و رویهمرفته کمتر کسی اینجا به دولت و سامانهیِ[SUP][aname=rpa7be6][[/aname][anchor=pa7be6]5][/anchor][/SUP] آژگاهیده[SUP][aname=rpadad8][[/aname][anchor=padad8]6][/anchor][/SUP] اعتماد دارد!
----
[aname=paca36]1[/aname]. [anchor=rpaca36]^[/anchor] râyân+tan::Râyântan <— Râyânidan || رایانتن: محاسبه کردن to compute
[aname=pa8255]2[/aname]. [anchor=rpa8255]^[/anchor] digar+sân+i::Digarsâni <— Degarsâni || دیگرسانی: تفاوت ⚕Heydari difference
[aname=pa12a9]3[/aname]. [anchor=rpa12a9]^[/anchor] pirâ+mun::Pirâmun || پیرامون: محیط Ϣiki-En, Ϣiki-Pâ around
[aname=pa04d2]4[/aname]. [anchor=rpa04d2]^[/anchor] ham+vand::Hamvand || هموند: عضو Ϣiki-En, Dehxodâ member
[aname=pa7be6]5[/aname]. [anchor=rpa7be6]^[/anchor] Sâmâne || سامانه: سیستم; سامانه; منظومه Ϣiki-En system
[aname=padad8]6[/aname]. [anchor=rpadad8]^[/anchor] âž+gâh+idan::žgâhidan || آژگاهیدن: مرکزی کردن Dehxodâ, Ϣiki-En to centralize
----
نه من با آنارشیسم میانه ای ندارم، نه انیکه جویایی یک سرور در بالای سر خود باشم، ولی روشن است که فرادستان، اندک شمار اند و با پول و توانگری خود سامانه هایی برای پیشبرد آماج خود و سرکوب فرودستان فراهم میکنند (دولت، پلیس، ارتش، سپاه پاسداران!) و این به بیزاری فرودستان از سامانه های آژگاهی انجامیده است. ولی با اینهمه، یک سامانه ی آژگاهی هم یک ابزار است که میتوان از ان برای نیکی یا بدی سود برد. تنها شانس فرودستان ، از بیشینگی شمار انهاست که یک همدستی و یگانگی سازماندهی شده را برای پیروزی نیاز دارد. برای همین فرادستان همواره در پی جدایی افکنی میان فرودستان هستند.
چکیده ی سخن اینکه، سازماندهی و سامانه ای آژگاهی ابزار خوبی برای پیروزی است و انیرا مارکس در گزاره پرآوازه ی خود در آرماننامه ی انبازگرایان چنین نوشت:کارگران جهان، یکانه شوید!
آرماننامه ی انبازگرای[I]ان The Communist Manifesto[/I]
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد