09-10-2013, 04:42 AM
kourosh_bikhoda نوشته: البته انکار نمیکنم این موضوع رو. ولی باید بگم که از بسیاری نگرش ها و پیک هاتون استفاده کردم. چه موافق چه مخالف. شما در برخی موارد منجر شدید من بیشتر مطالعه کنم چه بسا در مورد موضوعی که با نگرشتون مخالف بودم.
خب برای همین هم من به شما گفتم دشمن, بهتر است دشمن آدم یک بیخدای فلسفهدان باشد تا یک رایانِ[sup][aname=rpaca36][[/aname][anchor=paca36]1][/anchor][/sup] ذوب شده.
شما هم یکبار دربارهیِ دگرسانی[sup][aname=rpa8255][[/aname][anchor=pa8255]2][/anchor][/sup] میان متافیزیک و ماورالطبیعه روشنگری کردید و مرا از لغزش درآوردید.
مزدك بامداد نوشته: سپاس از بازتازه کردن ویر من، مهربد گرانمایه.
من هم یادم است که با آرش بیخدا ( که امیدوارم تندرست و زنده باشند) در باره ی سرمایه داری ستیزهایی داشتیم، چون همچنانکه شاید بدانید من نیز گرایش همبازگرایانه ( کمونیستی) و همبودگرایانه( سوسیالیستی) و همچنین مادهگرایانه (مادهگرایی = ماتریالیسم، ماتریالیسم دیالکتیک) دارم و اسلام ستیزی من نیز از این روست که اسلام خود یکی از بدترین ابزار های فاشیستی در دست سرمایه داران و بهرهکشان، در سرکوب و دوشیدن مردم، بساکه به شیشه کردن خون آنان است. ولی ایشان به دادگری همبودین (عدالت اجتماعی) و دیگر پنداره های همبودگرایانه، ارجی نمی نهاد و دیدگاه های راست ترین گروه های بهرهکشان باختر زمینی را نمایندگی مینمود.
پس گمان من این است که در اینجا نبرد های خوبی خواهیم داشت و من از هم اکنون از چشم انداز این نبردهای جانانه. شادمان و ناشکیبا هستم !
مزدک گرامی کاربر کوروش را نمیدانم, ولی خود من هم پرسشهایِ گوناگونی پیرامون[sup][aname=rpa12a9][[/aname][anchor=pa12a9]3][/anchor][/sup] کمونیسم دارم.
در این سخنگاه دوست ناپیدایمان امیر برای دیرزمانی دربارهیِ آنارشیسم مینوشتند و بیشتر هموندان[sup][aname=rpa04d2][[/aname][anchor=pa04d2]4][/anchor][/sup]
اینجا به آنارشیسم گرویدند و رویهمرفته کمتر کسی اینجا به دولت و سامانهیِ[sup][aname=rpa7be6][[/aname][anchor=pa7be6]5][/anchor][/sup] آژگاهیده[sup][aname=rpadad8][[/aname][anchor=padad8]6][/anchor][/sup] اعتماد دارد!
----
[aname=paca36]1[/aname]. [anchor=rpaca36]^[/anchor] râyân+tan::Râyântan <— Râyânidan || رایانتن: محاسبه کردن to compute
[aname=pa8255]2[/aname]. [anchor=rpa8255]^[/anchor] digar+sân+i::Digarsâni <— Degarsâni || دیگرسانی: تفاوت ⚕Heydari difference
[aname=pa12a9]3[/aname]. [anchor=rpa12a9]^[/anchor] pirâ+mun::Pirâmun || پیرامون: محیط Ϣiki-En, Ϣiki-Pâ around
[aname=pa04d2]4[/aname]. [anchor=rpa04d2]^[/anchor] ham+vand::Hamvand || هموند: عضو Ϣiki-En, Dehxodâ member
[aname=pa7be6]5[/aname]. [anchor=rpa7be6]^[/anchor] Sâmâne || سامانه: سیستم; سامانه; منظومه Ϣiki-En system
[aname=padad8]6[/aname]. [anchor=rpadad8]^[/anchor] âž+gâh+idan::žgâhidan || آژگاهیدن: مرکزی کردن Dehxodâ, Ϣiki-En to centralize
.Unexpected places give you unexpected returns