08-23-2013, 09:25 PM
یه نفر نوشته: لپ تاپ من ویندوز 8 هست. مدتی ارور های عجیبی میداد. فلش پلیر واسه فایرفاکس اجرا نمیشد. ولی کروم سالم بود..
نوشته بود که باید فلش پلیر آپدیت بشه. منم روی گزینه آپدیت کلیک کردم. نفهمیدم شد یا نشد..
ولی ارورهای دیگه ای میداد. مثل java run time و add ons و فلش و ...
این ها چیه؟؟ add ons چیه اصلا؟ میگفت میخواهید فعال بشه؟! گفتم ها! :) اتفاق خاصی نیوفتاد
چکار کنم که که مشکل فلش پلیر حل بشه؟؟ جاوا برای چیست؟ لینک نسخه جدیدشو دارید؟ متاسفانه ایران تحریمه و نمیشه این چیزها رو آپدیت کرد...
حال از این چیزها هم که بکذریم، امروز که لپ تاپمو روشن کردم، اصلا سیستم بالا نیومد!!!
چش شده؟ :-(
بنظرتون ویندوز 8 بهتره یا 7؟ کدومشو نصب کنم؟؟
اینهایی که گفتید ارور نیستند ! هشدار (Warning) هستند .
جاوا ران تایم مجموعه ای از کلاسها و فایلهای لازم هست برای اجرای برنامه هایی که به زبان جاوا نوشته شده اند . مشابه این ران تایمها زیاده مثل Visual C++ Runtime یا .NET Framework شرکت مایکروسافت .
اگر روی سیستمتون نصب داریدش همیشه به روز نگهش دارید چون جاوا اغلب مشکلات امنیتی زیادی داره که با آپدیت برطرف میشند .
در مورد فلش وقتی روی آپدیتش کلیک میکنید یک چیزی شبیه این
[ATTACH=CONFIG]2318[/ATTACH]
باز میشه و بعد از دانلود آپدیتش میکنه ، اگر این عملیات رو ندیدید آپدیتی صورت نگرفته .
Add ons ها هم اگر فایر فاکستون رو آپدیت کرده باشید برخی از اونها دیگه باهاش سازگار نیستند و نیاز به آپدیت دارند . اگر آپدیتی براشون وجود داشته باشه روزی هزار بار بهتون میگه که آپدیتشون کنید .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری