10-22-2010, 01:32 AM
kourosh_bikhoda نوشته: تکلیف ما با شما پان ترک های از خود راضی چیه؟ یکجا میگید:ببینید شما ابتدای جمله ی من رو حذف می کنید و از یک اگر اشتباهی انگاه اشتباهی رو نتیجه میگیرد دقیقا مثل کنفرانس برلین.
جای دیگه میگید:
کدوم کشور؟ اگه منظورتون ایرانه که شما اصولن اعتقادی به ایران ندارید و میخواهید تافته جدا بافته باشید و کشور ترکستان رو تشکیل بدید. شماها چتونه که انقدر تجزی تجزیه می کنید؟ یک زمانی یک عده غیر ایرانی حمله کردند به ایران و پدر و مادر من و شما رو کشتند و بردند و تازه اسم و نژاد و زبانشون رو برامون میراث گذاشتند و شما هم شدید عامل اونها؟
اول جمله ی من این بود : دوست عزیز کوتاه کردنی که با قصد و غرض نباشد هیچ مشکلی ندارد، اما این کوتاه کردن آقایون به قول شما پان ایرانیست ها با قصد و غرض است،به گفته ی اینان آذری، ترک نیست و ما مهاجمیم و از این حرف ها، واقعا با مهاجم خواندن یک هموطن میتوان به ایران آباد هم فکر کرد؟
"اگر" جمله ی من رو حذف کردین و به "انگاه" اون اشاره می کنید؟ و بعدش میگید که من فلان هستم و بهمان؟؟
نقل قول:ترکی هم مثل هر گویش دیگر فارسی
این قسمت رو متوجه نشدم میشه منظورتون رو واضح بفرمایین[color="silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 04:02 am ---------- ارسال قبلی در 03:43 am ----------
[/color]
pentageromman نوشته: شما هم بهتر است که برويد دهخدا را حفظ کنيد و زبان شيرين تر از عسل فارسی را يادبگيريد که بسيار نيکوتر از زبان چرت توووورکی استاصولا شما این خواب را با اجداد و خود و نوه هایتان به گور خواهید برد که زبان ترکی را از بین ببرید، آن دو شاه پدر و پسر ، فاشیست های کبیر،که تخم نفاق را انها در ایران کاشتند، با آنهمه دبدبه و کبکبه و این رژیم با اینهمه فاشیست کاریش نتوانسته این زبان را از بین ببرد، شما که جای خود داری.
فرق من و شما این است: تمامیت خواهی