08-14-2013, 04:37 PM
Bibak نوشته: متاسفانه نوشته های مهربد عزیز به هم ریخته و خوندشون رو دشوار کرده. چرا اینطوری شده؟ مثلا این متن رو ببینید:
انجام شد بیباک جان.
Russell نوشته: البته منظوری نبود مهربد جان جز یادی از خودت و البته یکچیزی که اگر خواندی حتما جواب دهی، وگرنه در معرفتت که حرفی نیست
به سخن دیگر مرا به نوشتن manipulate کردی؟ ((:
Anarchy نوشته: اتفاقا بعد از آخرین گفتگوی که داشتیم مهربد عزیز ، علاقمند شدم در مورد موضوعی که گفتی بیشتر بدونم اما حس و حال ترجمه و اینها نبود زیاد...اگر خودت بیای و زحمتش رو بکشی که چه بهتر :e405: !!
من همان گفتگو را گذاشتم, پرسشی یا سخنی بود همانجا میشود کرد. هر جای گفتگو را خواستی[sup][aname=rpab080][[/aname][anchor=pab080]1][/anchor][/sup] بویرایی[sup][aname=rpad789][[/aname][anchor=pad789]2][/anchor][/sup] نیازی به پروانهیِ[sup][aname=rpa5111][[/aname][anchor=pa5111]3][/anchor][/sup] من نیست, بویرا: پیشرفت روزافزون فندآوری[sup][aname=rpaf77b][[/aname][anchor=paf77b]4][/anchor][/sup]: به کجا میرویم؟
----
[aname=pab080]1[/aname]. [anchor=rpab080]^[/anchor] Xwâst || خواست: اراده Ϣiki-En, Ϣiki-De, ϢDict-Pâ, Dehxodâ will Wille
[aname=pad789]2[/aname]. [anchor=rpad789]^[/anchor] vi+râstan::Virâstan || ویراستن: وه+راستن; ویرایش کردن; تصحیح کردن to edit
[aname=pa5111]3[/aname]. [anchor=rpa5111]^[/anchor] parvâ+na::Parvâna || پروانه: اجازه; بی پروا Dehxodâ, Ϣiki-En, Ϣiki-Pâ permission || پروانه: جواز Dehxodâ permit
[aname=paf77b]4[/aname]. [anchor=rpaf77b]^[/anchor] fand+âvar+i::Fandâvari || فنداوری: تکنولوژی Ϣiki-En technology
.Unexpected places give you unexpected returns