07-12-2013, 12:14 AM
Alice نوشته: اگر میخواهی دوباره روی ویکیپدیا شیرجه بزنی و با متد معرفت علمی و فلسفهی پوپریات جُستار را فرسایشی کنی بیخیال شو. :e416:اووف چه پیش زمینه هایی:))فکر کنم تا به حال تنها کاربر فعالی که اینجاد از روش "حمله شخصی" استفاده نکرده داریوش باشه:))
گزارهی: "رقابت درسی در دختران همان رقابت جنسیست" یک گزارهی علمی نیست و من هیچ یک از شرایط دانشیک بودن را به آن نسبت
ندادم تا بخواهم اثبات کنم؛ استثناء هم بسیار است و انواع و اقسام دلایل دیگر فرهنگی هم دخیل است، اما طبق یک قاعدهی کلی زنان
تحصیلکرده «قیمت» بالاتری دارند، گواه آن هم این همه دختر تحصیکردهایست که شوهر «باسوادتر» از خود را برای ازدواج میخواهند؛ همهی
اینها در نهایت بهای زنان و زبرگزینی آنان را افزایش میدهد. اکنون باز روی بدیهیات پشتک واروو بزن و آثار پوپر را کپی پیست کن جانم
نکته اول که احتمالا فراموش کردی:هر گزاره ای، چه علمی و چه غیر علمی نیاز به اثبات داره!بعید میدونم هم بعد از این شفاف سازی باز لازم باشه بگم برای اثبات منطقی باید چیکار کرد.
خب بریم سراغ استدلالت، خودت در ابتدا میگی استثنا زیاده، اصولا جایی که استثنا زیاد باشه قائده ای موجود نیست! در ادامه میگی مدعی بالاتر بودن قیمت دختران تحصیل کرده میشی، خب چه دلیلی داره که بپذیریم میل فرضی این دختران برای داشتن شوهر "باسواد تر" اثبات میکنه که قیمتشون بالاتر رفته؟!
برای اینکه راحت تر پاسخ رو بدیم دو احتمال دیگه رو پیش روت میزارم:دخترانی که باسواد تر هستند دنبال مردان باسوادترند چون مردان که سواد کمتری دارند در نظرشون احمق و نادان(و شاید ناخواستنی)جلوه میکنند، یا اینکه فکر میکنند سوادشون قیمتشون رو بالا برده(دقت کن این ربطی به قیمت حقیقی نداره).
نکته:در جامعه که که داشتن تحصیلات دانشگاهی عادی محسوب میشه،قیمت بالاتر اصولا بی معناست چون زمانی میشه یک چیز قیمت بالاتری داشته باشه که از norm جامعه بالاتر باشه و بهتر بودن از اقلیت چندان قیمت یک چیز رو بالا نمیبره.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-