07-07-2013, 08:10 AM
shirin نوشته: اگه دوس داشتن عضو بشن ،میشدن. من ترس ناشی از عضو شدن تو یه فروم خاص برام قابل درک نیست. اونم با مشخصات جعلی و با وی پی ان و فیلترشکن.کاملا موافقم. برای اینکه به سبب عضویت و فعالیت در همچین سایتی مشکلِ امنیتی برای شما ایجاد شود، باید دادههای خودینهی حیاتی از خود منتشر کنید تا بتوانند شما را شناسایی کنند. وگرنه آنچنان هم کار راحتی نیست که بخواهند شما را شناسایی کرده ،برایتان مشکل بسازند. مثلا اینجا آیپیِ کاربران ذخیره نمیشود، به همین خاطر تنها زمانی که شما در ارتباط با سایت هستید، اطلاعات دریافتی/ارسالی قابل شنود هستند. در نظر داشته باشید که وقتی شما از فیلترشکن استفاده میکنید، در واقع شما اطلاعاتِ خود را به یک آیپیِ دیگر میفرستید و ازاطلاعاتِ شما از طریقِ آن آیپی دریافت/ارسال میشوند. بنابراین تنها دو راه میماند : یکم اینکه کسی که فیلتر شکنِ شما را اداره میکند، آدمفروش باشد؛ دوم اینکه نوشتههای شما در اینجا با دادههایی که در حینِ ارتباط با سایت ارسال میکنید، تطبیق داده شوند. این نیز اگرچه ممکن است اما کار راحتی نیست، چون کنترلِ چنین ترافیکِ عظیمی، عملا غیرممکن است. برای نمونه، همین چند روز پیش معاونِ وزیر ارتباطات (گمان کنم) گفته بود که که افتِ سرعتِ اینترنت به سبب مسائلِ امنیتی بوده و این یعنی اینکه اگر اینها در عمل ناتوان از کنترلِ همهجانبه بر ترافیکِ اینترنت هستند. من تصور میکنم اینان تنها در دو حالت به فعالین عرصه سایبری دسترسی پیدا میکنند:یکم به طورِ شانسی یکی را انتخاب میکنند! دوم اینکه شخصی که دادههای خودینه حیاتی از خود منتشر کرده باشند را شناسایی میکنند.
در نهایت، این هراس برای من هم به کلی بیوجه و بیمعنی است! البته شاید این تنها دلیلش نباشد که نمیخواهند در اینجا فعالیت داشته باشند! کاش حداقل میآمدند و میگفتند که دلیلشان چیست که نمیآیند با ما باشند و بعد اگر میخواستند، میرفتند
کسشر هم تعاونی؟!