02-23-2011, 03:47 PM
shinbet نوشته: این سخنان شما کاملا دروغ است. انگاری شما در اروپا زیاد زندگی کردید ، به قول معروف جوگیر محیط ضد خارجی آنجا شدید. اصولاً نژاد پرستی و ضد خارجی بودن در کانادا معنی نمیدهد ، سیاست رسمی تمامی دولتها multiculturalism هست ، دولتهای اینجا هم فقط اسمشان با هم فرق میکند ، ولی در کل هیچ فرق ایدئولوژیک بین احزاب اینجا نیست ، من تقریبا ۱۲ سال هست در کانادا زندگی میکنم ، هم در یک دولت لیبرال زندگی کردم و هم در یک دولت محافظه کار ، هیچ تفاوتی بین این ۲ تا نیست.
امیر2591 هرگز دروغ نمیگوید.
مالتیکالچریسم هم نوعی نژادپرستیست، فقط دیدن ِ آن کمی بصیرت میخواهد. حالا که بحث را شخصی کردید ای کاش توضیح بدهید کسی مثل شما(یک ایرانی/یهودی ِ سراپا غربی شده که از محافظهکاران اسرائیلی حمایت میکند)کجای ِ فرهنگ حاکم بر کانادا/غرب را قبول ندارد که بخواهد از «تفاوتها» و «دشواریها» سردر بیاورد؟ مسلمانی با ریش ِ انبوه هستید که نگاه ِ از بالا به پائین ِ مالتیکالچریسم را به همهی جوانب ِ زندگی و باورها و حتی موجودیت ِ خود حس میکند؟ یا چه؟
حرف ِ منهم همینست که میان ِ لیبرال و محافظهکار فقط نوع ِ ادبیات متفاوت است، اولی سیاستهای فاشیستی(اینکه شما شعار «رهبری ِ قدرتمند، کانادی بهتر» را فاشیستی نمیدانید چیز دیگریست)خود را با ریاکاری پیش میبرد و دومی با صداقت. در آمریکای ِ شمالی آنقدر فضا راست و افراطیست که به طرفدار «لیبرال دموکراسی» میگویند «چپ».
زنده باد زندگی!