06-30-2013, 12:27 PM
Dariush نوشته: راسل عزیز، ایشان در ادامه پستی که ایرانبانوی گرامی در آن نوشته بودند از ترکها و یهودیها و انگلیسیها خوششان نمیاید، گفتند «من هم از اعراب بدم میآید». اگر آن نمودِ نژادپرستیست، این هم خودبه خود هست؛ وگرنه ایرانبانو هم میتواند به آن سخنانِ خود تبصره وارد کند که خیر من از برخی سنتها و افکار و... که بین آنها رواج دارد بدم میآید. اما هر دوی اینها نشان از وجودِ رگههای نژادپرستی در درونِ این دو گرامی دارد. من حقیقتا قصدِ جاروجنجال و گیر دادنهای بیخودی نیستم و اصلا اهلش هم نیستم اما سخنم این است که اگر قرار است گفتنِ اینکه من از اعراب بدم میآید، آزاد باشد، پس اینکه کسی بتواند بگوید من از یهودیها بیزارم هم باید آزاد باشد و نمیشود دوگانه برخورد کرد و با یکی با نرمش برخورد کرد و با دیگری تند و گزنده. با اینحال من متوجه شرایطِ شما و دیگر مدیران هستم و اصلا دلم نمیخواهد شما را در شرایطِ دشوار قرار دهم که اصلا اخلاقی نیست؛ به همین دلیل واکنشِ رک و بیپرده را خودم برعهده گرفتم در اینجا.من متوجه این هستم داریوش جان.از لحاظ فرهنگی و جغرافیایی میدانیم میشود یک سری خصایص و رفتارها و عادتها در مردم متفاوت باشد و ما برخی از آنها را دوست داشته باشیم برخی را نه.مثلا مهربد گرامی هم میگفت فرهنگ اعراب را دوست ندارد ولی حقیقتش این است که من اتفاقا این نوع انتزاعی نفرت را بسیار بدتر از من رفتار اهالی اصفهان یا آذربایجان خوشم نمیاید میدانم.اساسا یهودیان چه خصیصه رفتاری مشترکی دارند که حالا بخواهد کسی از آنها بدش بیاید و در مورد دوستان ایا اصلا یهودی دیدهاند و که از رفتارشان بدشان بیاید یا تنها داستان عقاید یهودستیزانه داخلی ست که یهودیان علت تمام مشکلات ایرانیان بودهاند ؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound