06-30-2013, 12:12 AM
Theodor Herzl نوشته: حالا تمامی مشکلات جهان هستی حل شده و مونده شما پا روی جسد ۶ میلیون آدم بگذارید ، وگرنه این آزادی دونتون درد میگیره؟ اینجا به دین ، خدا ، پیغمبر ، سیاست ، همجنس گرایی ، سکس ، و هرچی که بخواهید میتوانید بتازید و مطلب پست کنید ، ۱ مورد نژاد پرستی و انکار هکولاست و هر قتل عام دیگه اینجا فقط ممنوع است ، درد شما دیگر چی هست آخه؟
آزادی دون خیلی بامزه اس
با انکار هولوکاست پا روی جسد 6 میلیون آدم گذاشته میشه؟ مگر نه اینکه هولوکاست یک واقعه تاریخی هست پس با انکارش چیزی عوض نمیشه و پا هم روی جسد کسی گذاشته نمیشه.
شاید مطلوب من این باشه که به دین، خدا، پیغمبر، سیاست و ... بتازم و مطلوب یکی دیگر این باشه که بخواد بگه هولوکاست اتفاق نیفتاده، چرا اون نباید اجازه داشته باشه که بگه؟ حالا این هیچ، هی راه به راه بدوبیراه هم گفته بشه بهش.
در کل من از اول دارم میگم انتقادی نسبت به رعایت قوانین ندارم، ولی اینکه مدیری به کاربری اتهام نژادپرستی زده و حذفش کنه، (غیر از توهین بهش و تمسخر) جالب نیست، با توجه به اینکه با تعاریفی که مدیران محترم از نژادپرستی ارائه دادن، خیلی از رفتارهای کاربران دیگر در زیرمجموعه این نژادپرستی قرار میگیرن ولی بسیار تایید میشوند از سوی مدیران.