06-29-2013, 11:45 PM
viviyan نوشته: چرا سنجیده شد و به این نتیجه رسیده شد که انعطافی وجود ندارد، انعطافی اگر هست همان "درون جمع خودمانی" هست.
راسل به من میگه نوک انگشتانم (یا دماغم) رو میبینم، در حالیکه انگار شماها نمیخواید یه ذره موضوع رو از بالا ببینید، شما این گفته را که "از یهودی ها خوشم نمیاد چون مظلوم نمایی میکنند" را نژادپرستی میدانید، ولی این گفته رو که "از زنها خوشم نمیاد (حتی بدم میاد) چون خودخواه و مفت خور و زالوصفت هستند" را کاملا مستدل و اخلاقی!!!
اگر کل حرف های شیلا و استناد ما برای اخراج ایشون رو همین یک جمله میدونید و فقط همین رو خوندید از ایشون باید هم فکر کنید فعالیت شیلا مشکلی نداشته...
iranbanoo نوشته: آنارشی جان این چه تعریفی از قانونه؟من وقتی که اینجا ثبت نام کردم گزینه ی با قوانین موافقم رو زدم نه اینکه با مدیران موافقم:))
منظور من این بود که چگونگی فعالیت من رو قوانین اینجا هست که جهت میده نه رفتار مدیران.
یعنی طرف حساب من فروم هست نه مدیران.شما برعکس میگید , این مدیران هستند که قدرتی ندارند مگر به واسطه ی قرارداد و قوانین وضع شده.
اتفاقا نقطه ی بحث منم و احتمالا ویویان هم همینه.چون رباتی وجود نداره که تشخیص بده چه کاربری چه خطایی داشته این مدیران هستند که باید تشخیص بدن.از اونجایی که شما هم قدرت رو در دست مدیران میدونید و نه قوانین !!
این مشکلات کماکان وجود خواهند داشت.
بنا براین بهتره موراد متخلفانه کاملا روشن بشه تا مدیران هم هر بار بابت تشخیصی که دادن متهم به سلیقه ای برخورد کردن نباشن!
یکسری مسائل خوب به هر حال نیاز به واشکافی داره.من هنوزم تمامی تلاشهاتون در برخورد با شیلا رو به خاطر دارم و فکر میکنم نه مقصر شیلا بود و نه اینکه کسی اینجا سوء نیت داشت بلکه مرجعی وجود نداشت تا بر اساسش بگیم فلان مسئله فلان مشکل رو داره.وگرنه کی فحاشی آشکار کاربر فلانی رو مستحق اخراج نمیدونه؟
شما تعریفی از قانون دیدی در اون پست من ؟ من قانون رو تعریف نکردم ، برداشت اشتباه شما رو خواستم اصلاح کنم که قانون رو خود ما وضع کردیم و ابزار ما هست برای حفظ نظم اینجا و بر اساس همون قانون هم داریم عمل میکنیم پس میتونیم از همون قانون جوری برداشت کنیم که خیلی سختگیری کنیم یا بر عکس ارفاق کنیم...
اینکه شما بگید ممکنه مدیران خلاف قانون عمل کنن یا برداشت نادرستی از قانون داشته باشن ، میتونه درست باشه در بعضی موارد و این هم که گفتیم مدیری که دخیل هست در یک مساله دخالت نکنه و بقیه به موضوع رسیدگی کنن به همین دلیل بود... در خیلی از مسائل اجماع مدیران هست که منجر به تصمیم نهایی میشه !! در نهایت اگر اجماع مدیران هم به مذاق شما خوش نیومد میتونید مطرح کنید ما هم بررسی میکنیم در نهایت یا تغییرش میدیم یا نمیدیم... بیش از این دیگه کاری از دست کسی بر نمیاد!!
برای بار چندم هم گفتم قانون رو با هر دقتی هم که بنویسیم موارد پیش بینی نشده یا نیاز به تفسیر و انطباق وجود داره... مورد شیلا هم یکی از اون موارد بود !! بعد هم گفتم که تصمیم جمعی گرفته میشه ، من ممکنه موافق نباشم اما وقتی اکثریت موافقن دیگه من هم میپذیرم...
مورد شیلا هم گفتم که منجر به خانه تکانی قوانین شد که به زودی به رویت دوستان میرسه...