06-29-2013, 11:42 PM
Russell نوشته: همینطور بهتر و بهتر میشود.ما آخر نفهمیدیم شما میگویید مدیران اینجا همیشه نیستند یا اینکه انقدر زیاد هستند که همیشه باشند!
اینجا 1000 نفر که سهل است 1000000 هم که مطالب را روزانه بخوانند مهم این است که ما چند کاربر فعال داریم،چند نفر از آنها مدیر هستند،که بعد با توجه به آ بخواهیم بگوییم کدام مدیر باید بحث را مدیریت کند.
تعداد مدیران اینجا همین الان هم به نسبت کاربران فعال اینجا قابل ملاحظه است.
نگرانی از پیراهن عثمان شدن یا بهتر بگویم پیراهن عثمان کردن مسائل را هم بگذارید به عهده ما.
از این پس من با شما بحث میکنم و شما به ناگاه از سخن من خوشتان نیامد و تشخیص دادید که حرف من توهین آمیز است و بعد در یک خط عمومی پست من را نصفه و نیمه ویرایش کردید و زیرش هم با خطر قرمز نوشتید اصلا صحبت کردن بلد نیستی...!!تا من بیابم یک مدیر بی طرف را و شرح ما وقع را به استحضار ایشان برسانیم........
ضمن اینکه پیرهن عثمان کردن هم تنها به خاطر شما نبود که به شما واگذارم.این چیزی دو طرفه است که هم مدیران و هم کاربران از آن نفع میبرند.من به جای اینکه بابت هر مشکلی دامن مدیران مختلفی را بگیرم تا برخلاف یک اشتباه یک دوست و همکارشان قضاوت کنند با یک قانون شفاف و صریح طرف میشوم.
مابقی را فکر میکنم در پاسخ به آنارشی گرامی گفته ام.تنها نمیدانم چرا باید اینجا با شما سر مسائلی تا به این حد پیش پا فتاده بحث کنم و در نتیجه هم متهم شوم به بیراهه زنی .....
شراب اولی تر ...