06-29-2013, 11:25 PM
iranbanoo نوشته: از نظر من دفترچه چندان کوچک و خودمانی هم نیست.تنها خودمانی ها اینجا بیشتر فعالیت میکنند وگرنه یک سایتیست که روزانه ممکن است هزار نفر از آن بازدید کنند و بر مبنای محتوایش قضاوتش کنند.همینطور بهتر و بهتر میشود.
بحث صلاحیت مدیر هم نیست.بحث این است که در حین یک بحث چون شما موضع مقابل هستید در تشخیص توهین یا خلاف قانون عملکرد هم بحثتان ممکن است دچار اشتباه شوید و همان بشود پیرهن عثمان!
اینجا 1000 نفر که سهل است 1000000 هم که مطالب را روزانه بخوانند مهم این است که ما چند کاربر فعال داریم،چند نفر از آنها مدیر هستند،که بعد با توجه به آ بخواهیم بگوییم کدام مدیر باید بحث را مدیریت کند.
تعداد مدیران اینجا همین الان هم به نسبت کاربران فعال اینجا قابل ملاحظه است.
نگرانی از پیراهن عثمان شدن یا بهتر بگویم پیراهن عثمان کردن مسائل را هم بگذارید به عهده ما.
iranbanoo نوشته: بسیار هم خوب.ارفاق نکنید.....
من در پاسخ به آنارشی گرامی هم گفتم شما قرار نیست به عنوان یک مدیر خود را به رنجش بیاندازید و هر بار بابت مسئله ای به کاربران توصیح دهید.من توجیه میشوم میروم X می آید و باز به همین مسائل را پیش میکشد.
سخن ویویان هم فکر نمیکنم چیزی به غیر از یک انتقاد و تلاش در جهت مرتفع کردن مشکلاتی که در نظرش وجود دارند باشد.این هم قابل احترام و درک است که کسی در محیطی فعالیت دارد و در قبالش احساس تعلق و مسئولیت کند.
حال اینکه شما با بیان مشکلات از طرف ایشان مشکل دارید خوب بحثش جداست و نا مربوط به منظور من...
پس نام متهم کردن دیگران آنهم از روی حس و حال و بدون سند و حمله شخصی شده شده که بیان مشکل،باشد !!
بعد هم نهایت کاری که ما میتوانیم بکنیم همین است که تخلفات را یکجا ثبت کنیم پیدا کردنشان راحت باشد،اینکه کس قوانین را نخوانده یا نمیداند معنای نژادپرستی چیست یا مثلا فحش خواهر مادر کاربر فلانی به مدیران چون از مدیران خوشش نماید، فحش حساب نمیشود مشکل ما نیست و توضیح لازم ندارد.
در مورد مصداق موارد هم در موارد مورد بحث با دیگر مدیران صحبت میشود و سعی میشود بدون هماهنگی کاری نشود.این حداکثر کاریست که میتوان کرد.دیگر نمیشود حس همه کابران را درباره برخورد با فحاشی و نژادپرستی را جویا شد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound