06-29-2013, 11:18 PM
viviyan نوشته: وقتی یک ویژگی رو در دو جامعه آماری با هم مقایسه میکنند، اگر جمعیت دو نمونه یکی نباشد نسبت میگیرند آنارشی جان. شما تعداد اخراجی هایتان رو با تعداد اخراجی های فروم های درون میهن مقایسه کردید، منم گفتم اگر نسبت بگیریم شاید برابر باشند و نمیتوان از آمار شما به این نتیجه رسید که اینجا فضای بازتری دارد.آری، مثلا من آنجا سرجمع پانزده پست داشتم که آخرین باری به آنجا سر زدم، 7 تایش پاک شده بود. در حالیکه هیچ حرفِ خلافِ قانون، ضدبشری، نژادپرستانه و هتا ضد اسلام نزدم. همینطور بیانصافیها را ادامه دهید تا ما اندکاندک کاملا با راسل موافق شویم که شما سخنانِ صرفا از روی کینهی شخصیست و ریشهی این انتقادها جای دیگریست(به خصوص که اشارات و کنایههایتان در موردِ مواضع ضدفمنیستیِ ما، بیشتر ما را به آن سو سوق میدهند).
viviyan نوشته: یا من نمیتوونم منظورمو درست بیان کنم یا شما درست نمیخوونید نوشته هارو، منظور من این بود که وقتی موسسان فروم و کاربران فروم به طور کلی همعقیده هستند، ما نمیتوانیم میزان آزادی بیان و بازی فضا رو بسنجیم، درست مثل فروم های درون میهن و مسلمانان حزب اللهی، فضای باز را وقتی میتوان سنجید که مخالفی وجود داشته باشد. (هدف موسسان و کاربران و اینها همه فرض بودند).
پس هماکنون این انجمن به خاطر آنکه از نظرِ شما میزانِ انعطافاش در برابر مخالف سنجیده نشده، زیرِ تیغِ انتقاد قرار گرفته؟
کسشر هم تعاونی؟!