06-25-2013, 07:29 PM
Fiona نوشته: من نیز با ویویان و ایران بانوی گرامی هم نگرم.کمی با ترول های دفترچه با نرمی بیشتری برخورد کنید جای دوری نمیرود ! گاهی هم محیط خشک دفترچه به چنین فضایی نیاز دارد.ترولینگ در نظر من آنچنان مشکلی ندارد ولی این دو نفر مخصوصا کاربر بالا بیش از آنکه ترول باشند یهودستیزانی هستند که ترول ابزارشان است (استدلالی ندارند و کسی هم حالت عادی تحویلشان نمیگیرد مجبورند این دلقک بازیها را دربیاورند بلکه کسی تحویلشان بگیرد) و خیلی ساده من معتقدم ترلورانس دفترچه دربرابر چنین افرادی باید صفر باشد.
یک نکته دیگر که دوستان دقت باید بکنند اینست که من هم اینجا کاربر هستم و اینکه چقدر شدید مثلا با آندد خودمان بحث میکنم دلیل بر این نیست که میخواهم او اینجا نباشد یا این برخورد مدیریتیست و...
برای نمونه یکی از ترولهایِ قدیمی اینجا سمکینگ است که هیچگاه اینچنین تخلفات جدی قانونی نداشته و من هم با اینکه شاید چندان میانهای با خود او نداشته باشم ،هیچ مشکلی هم با حظور او ندارم و حتی از حظور او استقبال و دفاع میکنم (چندیست خودش پیدایش نیست و دلمان هم برایش تنگ شده).
اتفاقا سمکینگ هم از این سخنان درباره نازیسم و اینها گاهی میزد و مقایسه او با این دو نفر مقایسه خوبیست برای درک تفاوت اینها.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound