06-23-2013, 11:04 PM
iranbanoo نوشته: :))آیدی سازی فلهای جرم شناخته شدهای در فروم هاست.نمیشود یک کاربر اخراج بشود و یکدقیقه بعد بیاید با یک آیدی دیگر تخلف خود را ادامه بدهد که.
خوب مگه ما چه قصدی داریم؟:))
من قبلا در مورد این مسئله به حد کافی با مدیر های اینجا صحبت کردم و الانم به دنبال مسئله ی خاصی نیستم.
از نظر من اینکه فرد چه قصدی داره و چه طرز تفکری مادامی که از خط قرمز های یک مجموعه عبور نکنه یک کاربره مثل کاربرای دیگه.
این زیاد جالب نیست که من آن میشم و میبینم که در عرض 1 ساعت نزدیک به 10 تا نام کاربری یکباره اخراج شدن اونهم در نتیجه ی کل کل اون کاربر با مدیرا...!
البته میتونم درک کنم که یکسری رفتارهای کاربرا از حوصله ی کاربرای دیگه خارج میشه و اذیتشون میکنه.اما این برای یک مجموعه با یک سری قوانین مشخص قابل درک نیست.
البته اینها تنها یک نظره...
این ساخت 10 تا 10یِ نام کاربری هم دست گل شیلاست.هیچ کاربری هم اینجا بخاطر کل کل اخراج نشده.طرف میاید اینجا به مدیر اینجا (میلاد گرامی) یک صفحه فحش میدهد و میگوید الاع و بعد یک مدیر دیگر (من) میایم بنا بر قوانین محرومش میکنم و بعد دوباره یک نام کاربری میسازد و اینبار دو صفحه فحش میدهد و نام کاربری بسته میشود این نامش میشود کل کل شخصی !!
عذرخواهی ما را پذیرا باشید !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound