06-23-2013, 10:38 PM
viviyan نوشته: هیتلر چون نژاد خود را نژادی برتر میدانسته نژادپرست محسوب میشود. من تا جایی که در جریانم و پست هارو خووندم، هیچ جا توهینی مستقیم به هیچ کدام از کاربران سایت رو از این دو ندیدم. (در این حد که یکی برگردد بگوید من اصلا تو را آدم حساب نمیکنم)اختیار دارید،شما در اوقات آزاد زحمت بکشید کتاب نبرد من را مطالعه کنید و خدایی نکرده تعریف نژادپرستی را مطالعه بفرمایید کافیست.
هیتلر و باقی یهودستیزان هم دقیقا همین اتهامات را به یهودیان زده که البته این زبالههایِ نژادپرستانه نامش شده گویا نقد !!
همچنین من تو را آدم حساب نمیکنم چجور توهینیست دقیقا؟
من تو را آدم حساب نمیکنم یعنی سخنانت را فاقد ارزش (برای پاسخگویی/خواندن/...) میدانم.شما میخواهید نژادپرستی اینجا آزاد باشد بعد چنین سخنانی را سانسور کنیم :)))
viviyan نوشته: به هرحال طبق تعریفی که من از آزادی بیان دارم حتی کسی که معتقد است یهودی ها همه قاتل و شارلاتان هستند هم حق ابراز نظر دارد، آزادی بیان تبصره ندارد.آزادی بیان میتواند حدودی برایش مشخص بشود یا نشود.آزادی بیان هم میتواند محدودیت داشته باشد هم تبصره.اینجا یک فروم اینترنتیست نه دولت که وظایف مشخصی دارد و افراد هم در انتخاب خود محدود هستند و همچنین نیاز به پاسخگویی برای قدرت نظامی و مالی و... که مردم به آن دادهاند ،سخنان و توقعات شما شدیدا مضحک هستند و نشان از اینکه کوچکترین ایدهای ندارید که چه میگویید.
viviyan نوشته: این خود حق بینیِ مطلق و قاطع شما هم خیلی حرفها میزند.من گفتم که کوچکترین اهمیتی برایم ندارد دربارهام چه فکر میکنید یا چون اینجا یهودستیزی را ممنوع است و این باعث جریحهدار شدن احساسات شما شده من را قرار است به چه متهم کنید،بنابراین این متلکها و تهدیدهایِ کودکانه به روی من یکی کارساز نیست متاسفانه.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound