06-23-2013, 10:17 PM
Russell نوشته: آری کاربر شیلا از مرگ کودک 8 ساله در بمبگذاری هم ابراز خوشحالی کرده بود و مدعی شده بود اینها سخنان ضدبشری نیست.چیزی که شما متوجه نیستید این است که شرط لازم برای نژادپرستی قبول آن توسط خود فرد نیست،یهودستیزی این دو نفر آنقدر شدید و واضح است که حتی بحث درباره آن خندهدار است.
البته این سخن شما هم درباره نژادپرستی هم بسیار جالب است.بگمانم هیتلر هم چون یهودیها و باقی غیر آریاییها را کم هوشتر میدانسته و بخاطر نبود فضیلت از آنها نفرت داشته پس نژادپرست نیست !!
البته جای یادآوری دارد که هر دو این افراد (تصادفا) منکر هلوکاست هم هستند و اینجا هم آنرا ابراز کردهاند.
اینها در جاهای دیگر مسائل بدیهی هستند ولی مساله یهودستیزی و نژادپرستی در ایران این است که آنقدر شدید و همه گیر است اکنون از شما میشنویم کسی بگوید بخاطر اینکه تمام یهودیها را قاتل و شارلاتان میداند از آنها نفرت دارد دیگر یهودستیز نیست !!
ایشان به جناب کسری هم کم متلک ننداختهاند و توهین نکردهاند ولی شما اساسا یا آنها را ندیدهاید (من تمام پستها را میخوانم برخلاف شما) یا متوجه متلکهای نژادپرستانه ایشان نمیشوید و معنی آنها را نمیدانید و با اینحال مدعی میشوید که کدام قانون شکنی و توهین !!
هیتلر چون نژاد خود را نژادی برتر میدانسته نژادپرست محسوب میشود. من تا جایی که در جریانم و پست هارو خووندم، هیچ جا توهینی مستقیم به هیچ کدام از کاربران سایت رو از این دو ندیدم. (در این حد که یکی برگردد بگوید من اصلا تو را آدم حساب نمیکنم)
به هرحال طبق تعریفی که من از آزادی بیان دارم حتی کسی که معتقد است یهودی ها همه قاتل و شارلاتان هستند هم حق ابراز نظر دارد، آزادی بیان تبصره ندارد.
این خود حق بینیِ مطلق و قاطع شما هم خیلی حرفها میزند.