06-20-2013, 07:52 PM
Ouroboros نوشته: شما گویا یک طوریتان میشود داریوش جان!؟طوری نیست امیر جان، از آنجا که من پیش از آن پستتان، تلویحا نظرِ مخالفِ خود را اعلام کرده بودم، سخنِ شما را به خود نیز مربوط میدیدم چرا که در آن شما کسانیکه مخالفِ حضورِ مقولاتِ پورن در فضاهای اینچنینی هستند را ناصادق در موردِ آزادی بیان قلمداد کرده بودید. اما خب گویا چنین نبوده
با اینحال، مطمئن باشید که من هیچ ریگی در کفشِ خود ندارم، چنانکه هم در این جستارها شرکت داشته و از آنها دفاع کردهام و هم از الفاظِ رکیکِ کدار به مراتب استفاده کردم، چنانکه به خاطر ِ آن سرزنش هم شدهام، سخنِ من چیزِ دیگری بود!
shirin نوشته: بعدم من تهدید نکردم فقط نظرمو گفتم. تهدید به وقتی میگن که مثلا من بگم همچین کاری نکنید اگر بکنید من دیگه نمیام. من میدونم شما اهمیتی به حضور من نمیدید و براتون هم مهم نیست باشم یا نه. فقط نظرم رو گفتم که بدونید شما که دنبال جذب کاربر هستید شاید عده ای هم به دلایل مشابه نتونن بیان. پس هی نگید مجبور نیستی بیای اینجا یا انجمنتو عوض کن. خودم میدونم مجبور نیستم.شیرینجان، اینطور نگویید! مسلم است که حضورتان دلگرم کننده است. به دوست پسرتان هم سلام برسانید. متاسفانه دوستدخترِ من نیز به زنخواریِ من آگاه شده و اکنون همهجا به دنبالِ علائمِ زنستیزی در من است و من هماکنون واقعا نگرانِ صداقتِ خود هستم. ببینیم در آخرِ این قمار فمنیسم برنده میشود یا زنخوارگی!
کسشر هم تعاونی؟!