06-19-2013, 09:40 PM
Ouroboros نوشته: فرض بگیریم ادعای شما صحت داشته باشد، این جلف تلقی کردن هرچه در آن کُس و کیر هست و خراشیده شدن روح و گوش به هنگام شنیدن اسماء ادوات تناسلی و الفاظ رکیک بیشتر ثمرهی زندگی در جامعهای امل است تا محرک آن. با علم به این موضوع چرا باید تسلیم این دگم فرهنگی بشویم بجای تلاش برای تغییر آن؟ جز اینست که خودتان هم تحت مجموعهای هستید که از آن صحبت میکنید؟ آیا شما اینها را مبتذل و سخیف نمییابید؟ حرف من اینست که تلاش برای حذف هرآنچه ما نمیپسندیم باید بالاخره یک جا متوقف بشود، و زیادی امنسازی اینجا در برابر تمام اشکال ابتذال افتادن از چاله به چاه است.گرامی، دلیل اینکه این تالار را برای این سایت مناسب نمیدانم، همانطور که گفتم، بردنِ انسانِ ایرانیست به موضعِ دفاعی. حال از آنجا که این انجمن به کاربر نیاز دارد و بس خلوت است، بودنِ این تالار برای تغییر این نگرش، تنها یک رویاست. بله اگر هزاران کاربر داشتیم، میگفتیم هرکس که نخواست نیاید، اما در این وضعیت این کار از ما ساخته نیست.
بنابراین، در اینجا در پی محدودسازی نیستیم، بلکه تنها ابرازِ نظر است. حال برای اینکه من شاید دلیلی برای این نظر داشته باشم (که هیچ ادعایی برای درستیاش ندارم) فکر نمیکردم علت شود برای آنکه به امل بودن متهم شوم.
به هر رو، مهم نیست. هر جور راحتید.
کسشر هم تعاونی؟!