06-19-2013, 08:33 PM
Ouroboros نوشته: به نظر من در حال حاضر یکی از برجستهترین و چه بسی مهمترین آزمایشها برای سنجش اعتقاد و پایبندی دستگاهها/کسان به آازادی بیان، نوع برخورد آنها با پورن است. روشهایی هم که برای انکار وجود آن مورد استفاده قرار میگیرند جز در صورت خود یکی هستند: تضاد با حکم الهی، سست کردن بنیان خانواده، شیانگاری زنان، سخیف بودن محتوی و ...امیر گرامی، اکنون که حکمِ خود را صادر کردید، شاید بد نباشد بدانید که دلیلِ مخالفتِ حداقل من، وجودِ پورن به ذات نیست، بلکه آنچه که شما و دوستان به عنوانِ علت برای جذبِ بازدیدِ بیشتر برای این سایت مطرح میکنید، از نظرِ من میتواند به کلی معکوس عمل کرده و همان کسانیکه مسیرشان گاها به اینجا میخورد را نیز بپراند. چرا که سروکارِ ما با جامعه ایرانی است که وجودِ این بحثها را در هر فضایی معادلِ جلف بودنِ فضای آنجا میداند؛ و بودنِ این تالار در این انجمن هم کمکی به تغییرِ این نگرش عمیقا نافذ در ذهنِ جامعه ایرانی نمیکند، چراکه ما آنقدر پرکاربر نیستیم که بتوانیم خود را به آنها تحمیل کنیم، بلکه ناچاریم فعلا به سایتی آنها اولویتهایی بدهیم. اینجا هم بنا به تعریفِ خودش، کلاساش در نظرِ ایرانی جماعت، به طور پیش فرض بیش از آنیست که چنین تالاری در آن وجود داشته باشد. وگرنه ما کم موردِ آزمایشِ اعتقاد به آزادی بیان قرار نگرفتهایم!
کسشر هم تعاونی؟!