06-15-2013, 04:37 PM
Anarchy نوشته: من فکر میکنم شاید 2 روز آخر اندازه کل روزهای تبلیغات ملت جوگیر شدن برای رای دادن ، حتی خودم کمی تحریک شده بودم !! اما مردم دلایلی میاوردن برای عدم تحریم که خودشون مسببش بودن...مثلا اینکه حالا دیگه دیر شده و همه میرن که رای بدن پس تاثیری نداره...والا آنارشی جان هرکس رای داده از روی حسابگری و سنجیدن کم و زیاد نفعی که این کار میتوانسته داشته باشد رای داده، دوستان تحریمی هستند که تمام رفتارهایشان احساسی و از روی عواطف است و حالا هم از ملت «دلگیر» شدهاند و میزان لیاقت آنها را اندازه گیری میکنند. دیروز هم جلوی در سفارت عدهای ورشکستهی سیاسی جمع شده بودند و از مردم پاچه میگرفتند و هرکس رای میداد را مزدور و جاکش و .. خطاب میکردند. هیچکس نتوانست به ما نشان بدهد رای ندادن ما بناست چطور به بهتر شدن شرایط مردم بیانجامد، دغدغهی شما و باقی دوستان تحریمی فقط ضربه زدن به نظام است. خُب برای من آسایش و رفاه مردم حتی موقتی و حتی سطحی مهمتر از مخالفت با جمهوری اسلامیست، یک چیزی در سیاست هست بنام اولویتبندی درخواستها، و در آن بمباران نشدن ایران ارجح است به نان شب، و نان شب مهمتر است از دموکراسی و ... چه ما بخواهیم یا نه.
اصولا مردم ایران تمایلی به عمیق فکر کردن ندارند ، از اون طرف اصلاح طلبان خائن و رسانه های موذی ای مثل بی بی سی هم بهشون خط میدن برای رای دادن !!
زنده باد زندگی!