02-16-2011, 01:40 AM
Ouroboros نوشته: منهم ناراحت نخواهم شد، البته نه به دلایل شما، بخاطر اینکه بافت ِ سکولار ایران بسیار قدرتمندتر خواهد شد و به اکثریتی مطلق خواهد رسید. البته چارهای هم نیست، دموکراسی حقیقی در ایران بدون حل ِ ریشهای ِ مشکل اقوام میسر نخواهد شد، و مشکل آنها دیگر مدتهاست که فراتر از فدرالیسم رفته.
بله درسته ، البته کردهای ایرانی همون طوری که خودشون هم بارها اعلام کردند تجزیه طلب نیستند ، حتا پژاکی ها - این را به وضوح در اسانامه شان نوشته اند .
چند تایی هم نقشه در صورت تجزیه احتمالی هست که خیلی هم چشم انداز وحشتناک و بدی نداره ، مثل اینها :
[ATTACH=CONFIG]216[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]217[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]217[/ATTACH]
چیزی که برام جالبه توی اکثر این این نقشه ها تبریز از چنگ ترکها در میاد و کشور های کوچکی که ایجاد میشوند خود باز در معرض تجزه قرار خواهند گرفت به احتمال زیاد ، ولی ایرانی که باقی خواهد ماند از نظر فرهنگی و یکپارچگی قومی بسیار بسیار یکدست تر خواهد شد و همان طور که شما هم گفتید خود این یک نقطه ی قوت هستش . من به دلایل استراتژیکی و اقتصادیش هم نگاه میکنم و به نظرم این داستان باعث قدرتمند شدن ایران میشود که از نظر من خیلی خوبه ، جالبه توی بیشتر این نقشه ها بخش های آریایی نشین افغانستان هم پیشبینی میشود که به ایران میپیوندند ، یعنی ایران چیز خاصی از دست که نمیدهد هیچ ، یک چیزی هم به دست میاورد .
قطعن تجزیه ایران منجر به تجزیه تقریبن تمامی کشور های منطقه میشود .
قطعن تجزیه ایران منجر به تجزیه تقریبن تمامی کشور های منطقه میشود .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری