06-01-2013, 03:55 PM
Ouroboros نوشته: کسی نگفته وضعیت ایدهآلی داشتهاند، کسی حتی نگفته وضعیت خوبی داشتهاند(یا دارند)، ما ادعا کردهایم، و این ادعا را تا آنجاکه منطقا میتوان، اثبات کردهایم که در تناسب با مردان همتراز خود شرایط نسبتا بهتری داشتهاند و دارند، از آن مهمتر نشان دادهایم که سلطه و استثمار شخص برای خدمت به جامعه/خانواده در سنت، نه فقط غیرجنسیتی بوده و هر دو سوی داستان را درگیر/قربانی میکرده، بلکه مردان قربانیان برجستهتر آن بودهاند و میزان از خودگذشتگی که یک مرد برای تعالی خانواده و جامعهی خود متحمل میشده و شاخص این فداکاریها که بطور مستند در تاریخ ثبت شده به مراتب بیشتر از همان زنان بوده. نیز ادعا کردیم و نشان دادیم که فمینیسم برخلاف آنچه در آغاز وعده میداد و بخشی از دلیل همراهی مردان با آن بود، تنها به تشدید آخرالزمانی این تضادها انجامیده و شرایط بهتر زن را در مقیاسی صد چندان بهتر کرده و دور انداختنی بودن سنتی مرد را بطور سیستماتیک و هدفمند و عامدانه به همان نسبت افزونتر.صرف شرح حالی از زندگی مردان و مشکلاتی که با آنان دست و پنچه نرم می کنند بدون توجه به عوامل و شرایط و حتی بدون توجه به اثرگذاری بر زنان و مشکلاتی که به تبع آن زنان متحمل میشوند که اثبات کردن نیست!
تنها یک گلایه و درد دل است محض خالی کردن دل پر مردان! و ما هم با این اندوه با شما همراه شدیم:))
اما شما آیا به جز گلایه کردن راهکاری جهت برون رفت از این شرایط نابرابر ارائه داده اید؟ حسن فمینیست در برابر شما این است که دست کم به جای گلایه ی صرف سبب تحرک و جنبشی علیه جامعه ی سنت زده و سرکوب گر شد و چه بسا همین عمل فمینیست بود که باعث شد مردان هم به شرایطی که در آن هستند شک کنند!
Ouroboros نوشته: اگر احترامی که به آدم منطقی و بالغ میگذارند را طلب میکنید، مثل یک آدم منطقی و بالغ رفتار بکنید. به این میگویند «برابری».خیر من از کسی احترام میطلبم که در نظر خودم قابل احترام باشد.به این میگویند برابری
Ouroboros نوشته: اگرنه نشان بدهید که چرا و چگونه دروغ است؟اثبات ادعای یک مسئله به دوش مدعی آن.
من هم ادعا میکنم اسب شاخدار و بالدار وجود دارد.بیایید و ثابت کنید که چنین چیزی نیست....
Ouroboros نوشته: به من چه؟! من دیگر نه میزبان آنجا هستم نه هیچ، کاربری هستم مثل باقی دوستان، راسل میزبان شماست و اگر نگرانید «تبعیضی» در حقتان قائل بشود به او بگویید.البته ما هنوز جلوس نکردیم میزبان عزیز مشتاقانه از زن بودنمان پذیرایی کردند!گرچه که صندلی را خنثی میدانند!
من شخصا ولی همه چیز شما را برمبنی زن بودنتان داوری خواهم کرد، چون هنوز دلایل و شواهد بسنده برای اثبات توانایی خود جهت فراجنسیتی نگریستن به موضوعات را ارائه نکردهاید، همانطورکه من چنان نکردهام و شما باید همه چیز مرا به مرد بودنم ربط بدهید. دربارهی دلیل این انکار نقش جنسیت در چیزها نزد زنان و دلایل آن بعدتر خواهم نوشت. اگر نمیتوانید با این کنار بیایید خودتان بهتر است از روی صندلی بلند بشوید چون کسی که روی آن نشسته مورد داوری قاطع و بیرحمانهی کاربران قرار میگیرد و «زن دیدن» شما کمترین نگرانیتان باید باشد.
با این وجود چون خودتان اقرار میفرمایید که در آن مقام نیستید برای ما هم تفاوتی نمیکند.....
شراب اولی تر ...