02-14-2011, 08:50 PM
sonixax نوشته: چه قدر این بسیجی ها و سپاهی ها رو کتک زدید ؟ من چند تا فیلم دیدم که ملت یه بسیجیه رو زیر پاهاشون استیک کردند حسابی .
به نظر من هر یک نفری که اینها کتک میزنند یا میکشند باید چند ده نفر ازشون رو زد له و لورده کرد تا دیگه از این گُه های زیادی نخورند .
ولی فیلمهایی که من دیدم از بی بی سی و صدای آمریکا و پارس و ... میتونم بگم : دست مریزاد ، گل کاشتن ایرانیها امروز
جلوی سفارت هم امروز خیلی شلوغ بود ، با اینکه اول هفته بود و دمای هوا زیر صفر بود - در کل خوب بود .
وقتی جمعیت متمرکز بود حمله نمیکردند، یا از همه طرف هجوم میآوردند که باعث از هم پاشیدن ِ مردم میشد. این فیلمی که منتشر شده از کتک زدن یک بسیجی که «امام امام» میکرد دقیقا مال همانجاییست که ما ایستاده بودیم(بالای متروی نواب درحال حرکت به سمت چهارراه آزادی). مثل اینکه مال ِ بعد از رفتن ِ ماست. امروز یک مکانیزم ِ ضدحمله از طرف ما اجرا شد که بسیار موثر بود : وقتی نیروهای فشار حمله میکردند، ما فرار میکردیم، و آنها طبیعتا دنبالمان میآمدند، پنجاه متری دورتر یک دفعه جمعیت برمیگشت و شروع میکرد به «حملهی مستقیم» به طرف نیروهای در حال پیشروی بسیجی. نتیجه این میشد که یک جمعیت 30-40 نفره از بسیجیهای ِ جدا افتاده از مقر خود ناگهان با جمعیتی 300-400 نفر روبرو میشدند و جای صید و صیاد عوض میشد. با همین روش 3 بار حملهی آنها را دفع کردیم و 5-6 بسیجی را حسابی کتک زدیم، و تقریبا هیچکس هم دستگیر نشد. اما بعد نیروهای ضدشورش آمدند، اینها سگان آموزش دیدهی هاری هستند که هیچ جور نمیتوان از پسشان برآمد. اینها که آمدند دیگر جای ماندن نبود.
گویا ما غربیترین نقطهی تظاهرات بودیم..
زنده باد زندگی!