05-26-2013, 01:40 PM
Ouroboros نوشته: در همان نوشتهی آغازین شما منکر رخ دادن رابطهی جنسی پس از هجده سالگی شدید، حال آنکه احتمالا ماجرا جور دیگریست، و روابط جنسی هرچند پیش از هجده سالگی شروع شدهاند، اما تا پس از آن ادامه یافتهاند.خیر ، منظور من را شما اشتباه فهمیدید! منظور من این بود رابطه از قبل از ۱۸ سالگی شروع شده است و تا بعد از آن ادامه پیدا کرده است. جرم هنوز به وقوع پیوسته است.
Ouroboros نوشته: این مهم نیست، مهم خود وجود آن ربع میلیون آدم است که برای شخص محقق حاوی پیامیست دردناک: وقتی یک زن قربانی ایراد سیستم میشود، دویست و چند ده هزار نفر در کمتر از یک هفته برای پایان دادن به آن بسیج میشوند، اما صدها قربانی مرد همان سیستم نادیده گرفته میشوند یا حتی با موفقیت برای دفاع از آن به عنوان مثال کسی که دستگاه برای برخورد با او طراحی شده مطرح میشوند.من فکر میکنم بخاطر این هست که اکنون در ۱-۲ سال گذشته یک موج حمایت شدید از همجنس گرایان در آمریکا ایجاد شده است و اگر این رابطه دگرجنس گرا بود اصلا سر و صدا نمیکرد ، حالا هم همه فکر میکنند که چون آن دختر همجنس گرا هست به او گیر دادند ، چون فلوریدا هم جزو ایالتهای جنوبی هست. در حالی که رئیس پلیس آن منطقه گفت که اصلا این قضیه ربطی به همجنس گرایی ندارد و ما بسیاری پروندههای دیگر به همین شکل در رابطههای دگر جنس گرایی داشتیم که هیچ توجه خبری نگرفت ، قانون قانون است و به همجنس گرایی یا دگرجنس گرایی ربطی ندارد.
از خودتان بپرسید چگونه است که سیانان در مقالهای چنین جانبدارانه به این مورد مینگرد و مدیا در موردی شبیه به این، که در آن خبر زندانی شدن دختری بخاطر زدن اتهام دروغین تجاوز یک پسربچهی سیزده ساله که او را شش ماه به دوزخ تحقیق و بازپرسی و معاینهی پزشکی محکوم کرده بود چنین مطرح میشود «دختربچهی دبستانی بخاطر تجاوز "دروغ"». از خودتان بپرسید که چرا اصلا یکی از سیانان سردرآورده، اما دیگری از خبرگزاری محلی بیرون نرفته؟ و از خودتان بپرسید کجاست خشم عمومی نسبت به واقعهی دومی و دهها هزار معترض پتیشن امضاکن؟
"A Land without a People for a People without a Land"