نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

داروینیسم

Russell نوشته: البته نظرها میتواند بسته به علایق شخصی میزان آشنایی و تخصص در فلسفه و فرگشت و... میتواند متفاوت باشد،من ولی بازی او با مفاهیم را دوست دارم و تا آنجا که خوانده‌ام به ایده هایش علاقمند هستم،البته فیلسوف ذهن است بیشتر و این گرایش او به علم با توجه به وضع و سابقه فلاسفه در جا ماندن و بی اعتنایی و ضدیت با آن بنظر من نکته مثبت اوست.اگر فرصت کردی بخوانی و نظرات و نقدت را بر استفاده او از فرگشت و داروینیسم بگویی که بسیار ممنون میشوم البته.

فعلا اگر دمی بیاسایم و زمان بسنده بیابم می‌خواهم این کتابهایی که مهربد را یک شبه از این رو به آن رو کرده‌اند را مطالعه بکنم و ببینم چه بوده که اینطور مایه‌ی اثر روان‌ضربه‌ای در او شده. اما حتما آنرا در فهرست کتابهایی که باید بخوانم قرار خواهم داد. E414

Russell نوشته: اصل مطلب هم دقیقا همینجاست،این ایده هیولای مفید یا کاملا برخلاف فرگشت و داروینیسم و سنتز مدرن و... بنظر میرسد یا تنها همان حرکت گام بگام است که مقیاس زمانی آن جابجا شده،در مورد حیاتی بودن شانس و حتی موتور محرک بودن آن هم باز سخنی نیست،الگوریتم اتفاقا از همین شانس میتواند حداگثر استفاده را بکند و میتواند بسیار هم بی نظم باشد و وابسته به شرایط ولی آنچه مهم است این است که در آن ایجاد یکسری خصایص از برخی دیگر در آم محتملتر هستند،تفاوت مانند تفاوت مهارت است در برابر شانس در حالی که شانس میتواند در بسیاری جاها بگوییم یک مسابقه فوتبال مثلا حرف بزند و ما بدانیم بسیاری جاها اتفاقات بر اساس شانس میافتند ولی باز هم سخن از مهارت بی معنی نخواهد بود.

من گمان نمی‌کنم انواعی از آن برخلاف فرگشت ِ داروینی باشد، بدبختی ما اینجاست که دین‌باوران سویی از این گفتمان را در اختیار گرفته‌اند و مدام در حال هجمه هستند و چیزی در صورت شباهت یا امکان تشابه با مواضع آنها مورد بدبینی نابجایی قرار می‌گیرد، اگرنه هیچ دلیلی برای این واکنشهای ارتجاعی نسبت به «هیولای جدید» نیست، بخشهایی از تاریخ فرگشت گونه‌ها هست که به راستی شواهد و فسیلهای یافت شده از مدلی این چنینی حکایت می‌کنند، البته مدلهای پرشمارتری هم هست(مثل فرگشت خودمان)که شدیدا پله‌پله و مرحله‌ای بوده.

Russell نوشته: درباره جبر ژنتیکی هم یکبار مختصری گفتی امیر جان ،آنرا هم بشکافی خوب خواهد بود.
راستی در آن کتاب گولد در برابر داوکینز در پایانش معرفی منابع بسیار خوبی در پایان هر فصل یافتم ولی نمیدانم کتابهایش را کجا میشود پیدا کرد،تورنتی چیزی برای کتابهای اینکونه بیولوژییک سراغ‌داری امیر جان؟

اجازه بدهید موقتا این بحث را موکول بکنیم به بازگشت دوستان و پایان انتصابات و جان گرفتن اینترنت و ... اکنون آدم احساس می‌کند که این بحث را فقط من و شما می‌خوانیم، در حالی که شاید پرسشها و مسائل پرشمارتری وجود داشته باشد که دوستان دیگر هم مایل به طرح و پیشبرد آنها باشند، اما هیچگاه این جستار را نبینند. من در ماه‌های آینده دائم به این تاپیک باز خواهم گشت و در خدمت شما و دیگر دوستان خواهم بود.

درباره‌ی کتب رایگان و تورنت و ... اگر در پایرت‌بی نیست جای دیگری هم نخواهد بود. البته در ترکرهای خصوصی ممکن است که باشد ولی دسترسی که نداریم اکنون. البته حواستان باشد که خیلی از کتابها بصورت انفرادی وجود ندارند و ممکن است مجموعه‌های بزرگ کتابهایی باشند که روی تورنت هست(از سی گیگابایت کتب تخصصی بیولوژی گرفته تا بسته‌های دو سه گیگابایتی). اسم کتبی که می‌خواهید را اینجا بگذارید و من دستکم با اینترنت استعمار برایتان یک جستجویی می‌کنم شاید چیزی یافتم.
پاسخ

پیام‌های این موضوع
داروینیسم - توسط Russell - 05-09-2013, 06:42 PM
داروینیسم - توسط Russell - 05-10-2013, 01:22 PM
داروینیسم - توسط Ouroboros - 05-10-2013, 02:47 PM
داروینیسم - توسط Russell - 05-10-2013, 07:36 PM
داروینیسم - توسط Ouroboros - 05-11-2013, 02:51 AM
داروینیسم - توسط Russell - 05-11-2013, 10:04 AM
داروینیسم - توسط undead_knight - 05-12-2013, 11:38 AM
داروینیسم - توسط undead_knight - 05-12-2013, 12:41 PM
داروینیسم - توسط Russell - 05-12-2013, 01:15 PM
داروینیسم - توسط Ouroboros - 05-12-2013, 04:22 PM