04-24-2013, 11:14 PM
دوستان من چند نکته را همینجا روشن میکنم.
ما اینجا در پی سخنانی که میان گردانندگان داشتیم و نقد دیگر گردانندگان بر بـندِ پیشنهادیِ من, رویکرد کنونی میان خودمان را چنین کردیم:
[info]
١. گردانندگان با هر لحنی که دوست داشته باشند در گفتمانهای شخصی شرکت میکنند, ولی با این شرط که در این دسته از گفتمانها هرگز گردانندگی نکرده و بر دوش کس دیگری باشد.
[/info]
[info]
٢. گردانندگان در جستارهای وابسته به پیشنهاد و انتقاد تارنما همیشه لحن نرم و محترمانهای خواهند داشت.
[/info]
همچنین:
کاربر Newton را نیز ما بر پایهیِ رای اکثریت گردانندگان (و موافقت من) برای ٢ ماه اخراج کردیم. دلیل اخراج ایشان: «انکار/بازنگری در هلوکاست» میباشد.
این پاسخی است برای همه کاربرانی چون mamad1, ایرانبانوی گرامی, bibak و .. که شیوهیِ برخورد ما را نکوهش کرده بودند.
١. میان گردانندگان (دربرگیرندهیِ خود من) رفتارهای نادرستی در برخورد با کسانیکه انتقـاد میکردند پیشآمده بود.
٢. کسانی اینجا قانونشکنی میکردند (مانند Newton).
٣. قانونها کهنه هستند و نیاز به بروزرسانی داشتند.
٤. کاربران دیگری نیز از شیوهیِ برخورد ما با انتقادها ناراضی بودند.
٢. کسانی اینجا قانونشکنی میکردند (مانند Newton).
٣. قانونها کهنه هستند و نیاز به بروزرسانی داشتند.
٤. کاربران دیگری نیز از شیوهیِ برخورد ما با انتقادها ناراضی بودند.
ما اینجا در پی سخنانی که میان گردانندگان داشتیم و نقد دیگر گردانندگان بر بـندِ پیشنهادیِ من, رویکرد کنونی میان خودمان را چنین کردیم:
[info]
١. گردانندگان با هر لحنی که دوست داشته باشند در گفتمانهای شخصی شرکت میکنند, ولی با این شرط که در این دسته از گفتمانها هرگز گردانندگی نکرده و بر دوش کس دیگری باشد.
[/info]
[info]
٢. گردانندگان در جستارهای وابسته به پیشنهاد و انتقاد تارنما همیشه لحن نرم و محترمانهای خواهند داشت.
[/info]
همچنین:
قانونهای سایت همگی در دست بررسی و بازنویسی رفتند, پس از پایان همهیِ کاربران میبایستی از نو آنها را بپذیرند.
کاربر Newton را نیز ما بر پایهیِ رای اکثریت گردانندگان (و موافقت من) برای ٢ ماه اخراج کردیم. دلیل اخراج ایشان: «انکار/بازنگری در هلوکاست» میباشد.
این پاسخی است برای همه کاربرانی چون mamad1, ایرانبانوی گرامی, bibak و .. که شیوهیِ برخورد ما را نکوهش کرده بودند.
.Unexpected places give you unexpected returns