04-24-2013, 11:04 PM
sonixax نوشته: ببینید در این انجمن بارها از ایشون تقاضا شد که از گفتن سخنان نژادپرستانه و به خصوص انکار هلوکاست خودداری کنند .میلاد گرامی ایشان هم بارها اعلام کردند که موضعشان نژاد پرستانه نیست.و انصافا نسبت به قبل هم در سخنانشان رعایت میکردند.
اینکه سخنی از کشتن بچه ی فرانسوی زدند هم خود برای قبل تر ها بود و بعد از فعالیت دوباره شان دیگر از نوع سخنان نزدند.
در خصوص هلو کاست هم جایی علنا آن را انکار نکردند تنها بنا بر سخن خود مدیران اینجا که گفته بودید بحث پیرامون هلوکاست مشکلی ندارد اگر منجر به انکار علنی ان نباشد تنها نظراتشان را ابراز میکردند.
اینکه آلمان چه سیاستی اتخاذ کرده و... چه ارتباطی با انکار هلوکاست دارد؟این نقل قول که از ایشان آوردید فکر میکنم تنها نظرشان در خصوص این سیاست بوده و نشانی از انکار و سرپیچی در آن وجود ندارد.
من قصدم توجیه نیست اما احساس میکنم در مورد ایشان کمی سلیقه ای عمل شده.
خصوصا اینکه از زمانی که ایشان دو باره فعالیت کردند با کوچکترین اثری از نوشته هایشان حساسیت ایجاد میشد.
مدیر کسرا بدون مقدمه ایشان را به آواتارشان تشبیه کردند .نامنشان را رنگی کردید و .....
واضح است که بررسی اینکه ایشان از چارچوب قوانین پا فراتر گذاشته اند به عهده ی شماست اما انصافا نقش تحریک و قضاوت های سلیقه ای و پا پی شدن های بی مورد را نادیده نگیرید.
الان که ایشان اخراج شده اند.اما امیدوارم اگر قابل تجدید نظر است که در این تصمیم تجدید نظر کنید.
اما جدا از آن در برابر رفتارهای مشابه و کاربران با افکار متفاوت همیشه قرار است چنین برخورد هایی صورت گیرد؟
یعنی اینجا غیر از اندیشه های مشابه کسی امکان حضور نخواهد داشت؟چونکه ممکن است با سلیقه و میزان حوصله ی ما در پاسخگویی به آنان همخوانی ای وجود نداشته باشد؟