04-24-2013, 10:41 PM
Theodor Herzl نوشته: یا شما کور هستی یا خودت را به کوری زدی! چندین بار سخنان ایشان را نقل قول کردیم که ببینید چه گفته اند ، ایشان حتی از قتل بچه ۸ ساله نیز حمایت کردند جریان فقط به نازیها و اینها مربوط نمیشود ، و خواهان نسل کشی کل انگلیسیها و آمریکاییها شدند!این سخنان برای قبل تر ها بود و یکبار برای این سخنانشان محروم شدند.
اما به محض ورود باز حساسیت ها و به پر و پای ایشان پیچیدن های شما بود که ایشان را وادار به واکنش میکردید.
وگرنه هر کس با ادبیات ایشان آشنا باشد میداند که کمی در سخنانشان غلو میکنند اما موضعشان را همیشه به نوعی مشخص میکردند که سخنانشان نژاد پرستانه نیست!
Theodor Herzl نوشته: شما مگر به من حقوق میدهی که باید به شما توضیح یا چیزی بدهم ۲۰ صفحه هست هی توضیح دادیم ، دیگر شما نمیفهمید تقصیر من نیست!شما نمیفهمید!ادبیات شما آنقدر سخیف است که کاربران دیگر را به واکنش وادار میکند.ضمن اینکه به شدت توهین آمیز است.
مگر قرار است کسی به خاطر توهین کردن حقوق بگیرد که من حقوق بده ی شما شوم؟!!!
به هر روی همین که شما به عنوان یک مدیر به جای اینکه پاسخگوی سوءتدبیر خود باشید با من به کل کل کردن مشغولید نشان میدهد که از چه منطق ضعیفی بر خوردارید و این بحث با شما بی فایده است!