04-24-2013, 08:33 PM
Nâxodâ_Mehrbod نوشته: من نیز در راستای سخنان شما بیباک گرامی, همینجا خواستار وضع قانون نویی هستم که گردانندگان (از جمله خودم) وادار به سخنگویی و رفتار ارجمندانه با کاربران در همهیِ زمانها باشند.در راستای سخنان شما من هم دیروز منظورم از اعتراضم در جستار انکار هلوکاست همین بود.
کسانیکه نمیتوانند با کاربران رفتار ارجمندانه داشته باشند میتوانند از گردانندگی خودشان استعفا بدهند.
به هر روی در این انجمن گرچه هرانقدر که آزاد باشد یکسری قوانین وجود دارد که همه ملزم به رعایت آنند(من جمله مدیران)تا در نهایت محیطی کارا فراهم آید برای گفت و گو.
اینکه با الفاظ تند و داوری های نابجا و فشار آوردن بر روی کاربران با نگرش های مختلف سعی بر محدود کردن انجمن شود فکر کنم باز گردد به عملکرد مدیریت.
به هروی شرط تداوم و گسترش محیط هایی اینچنینی قبول وجود نگرش های مختلف در آن است و همچنین فراهم آوردن شرایطی که تمامی افراد بتوانند در آن بدون نگرانی از هرگونه تحمیل سلیقه و دیدگاه نظراتشان را در چارچوب قوانین بازگو نمایند.
گرچه که به قول شما عنوان گردانندگی در اینجا به تفسیر خودتان فرمالیته است اما از گردانندگان اینجا بیش از هر کس انتظار میرود که نسبت به رعایت قوانین اینجا پیشگام باشند که با عرض معذرت این را کمتر در عملکرد بعضی مدیران شاهدیم.
(اینها صرفا یک انتقاد دوستانه برای بهتر شدن انجمن دفترچه است )