04-17-2013, 05:54 PM
undead_knight نوشته: so acquainted with straw man:))
مثل اینکه در تحریف سخنان هم مهارتتون کم نیست:))
من در مورد ایالت متحده آمریکا(اسم کاملش رو میگم تا دقیقا یادتون بمونه!)چند نکته رو عنوان کردم،هیچ چیزی در مورد سایر کشورها نگفتم،چون هم فرصت کافی برای پیدا کردن اطلاعات نداشتم و هم اینکه به راست بودن توضیحات شدیدا شک داشتم،خب به نظرم آمارهای دقیق از خاطره گویی خیلی بهتره:)
پس به چیزی ایراد گرفتم که در موردش اطمینان داشتم و در مورد چیزی که در اون زمان اطلاعی ندارم،نظری نمیدم،مثل اینکه با این روش مخالفید;)
آندد جان ، تو که جوانِ پرشوری بودی ، با یک چنین چیزی برنمیاشفتی؟!
امیرِ گرامی گفتند در کشورهای غربی به مردهای مجرد به دشواریهای فراوان سرپرستی میدهند و گاها اصلا نمیدهند در حالیکه برای زنان خیلی راحتتر است.شما اما آماری آوردید که با استناد به آن گفتید مردان خودشان هم چندان میلی به گرفتنِ سرپرستی ندارند.این هیچ اشکالی ندارد اما ما خواستیم یادآوری کنیم که این دلیلی نمیشود که چنان قوانینی را وضع کنند.البته شما هم اینرا نگفتی، اما در برابرِ آمارها و قوانینی که امیر نشان دادند، وقتی بیایید یک آماری بگذارید که مردان از زنان کمتر به دنبالِ سرپرستی هستند و بگویید "نمیتوانند یا نمیخواهند؟" در حالیکه در برابرِ آن قوانینِ ضدبشری چیزی نگویید، خود این شائبه را به وجود میآورد که نکند اینرا آوردهاید که بگویید "خب حالا مردان خودشان هم نمیخواهند پس این قوانین هم بیخود نیستند".اگر منظورتان چنین نبوده و من اشتباه کردهام، از شما پوزش میخواهم.
کسشر هم تعاونی؟!