01-30-2011, 10:34 PM
shinbet نوشته: من معتقد هستم که کسی از روی انتخاب به سوی روسپی گری نمیرود ، مثلا چند نفر را شما میشناسید که بگویند ما میخواهیم در آینده یک روسپی موفق بشو و هدف ما در زندگی این هست؟ من که تا به حال ندیدم ، اگر کسی موقعیت پزشک و یا وکیل شدن را داشته باشد ، به نظر شما به سوی روسپی گری میرود؟
آری میرود ، چون این موضع بیشتر یک مساله روانی هست - حتا امروزه کسانی هستند که دوست دارند به بردگی گرفته شوند - روسپی گری که جای خود دارد .
shinbet نوشته: کسانی که پورن استار میشوند سالانه صدها هزار دلار درامد دارند ، شاید بشود به آن به عنوان یک صنعت نگریست ، اینجا منظور من افرادی هست که از روی فقر و اجبار رو به تن فروشی میاورند که اکثریت قطعی را تشکیل میدهند ، نباید بخاطر آن اقلیت ، این اکثریت را قربانی کرد.
همان طور که برایتان گفتم در کشورهای اروپایی فقر معنا نمیدهد - چون اگر شما آخر اند بیکار هم که باشید دولت نه تنها اجاره ی منزل شما را میدهد - بلکه هزینه آب و برق و گاز و خورد و خوراک و رفت و آمد شما را هم میدهد . و ما میبینیم در این کشور ها روسپی گری وجود داره و نسبتن هم تعداد افرادی که این کار رو میکنند چشم گیره - این تعداد آدم نمیتونه به خاطر فقر رو به این کار آورده باشه .
تقریبن در هر شهر اروپا که میروید یک محله مانند آنچه بالاتر نشان دادم برای روسپی گری تخصیص داده شده ، چرا که وجود این داستان برای تضمین سلامت یک جامعه لازم و ضروری است - در همان ایران خودمان تا زمانی که مکانی به نام "شهر نو" وجود داشت میزان فحشا در سطح شهر و جامعه به خیلی خیلی کم بود و مثل یک سرطان بدخیم کل بدنه ی جامعه را مانند امروز فرا نگرفته بود .
البته من با اینکه روسپیگری تحت کنترل دولت باشد مخالفتی ندارم ، چرا که باعث کاهش شیوع بیماری های مقاربتی میشود - ولی منعش باعث گسترشش میشود و بعد از مدتی نمیشود کنترلش کرد - مثل ایران .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری